None
8 0 1 0

Nećete verovati kako izgleda nova luksuzna vila Vladimira Putina

Podeli
Poznati
Jelena K.
Poznati
Aug 28, 2017

Ruski predsednik Vladimir Putin nedavno je kupio novu vilu u sunčanoj Španiji. Luksuzna vila La Zagaleta nalazi se u Marbelji, koja je poslednjih godina postala vrlo popularna destinacija mnogih moćnih ljudi, a kada budete videli kako izgleda, biće vam potpuno jasno i zašto. Zavirite u njegov novi dom i saznajte iz kog razloga je kupio baš nju i kakvu tajnu ona krije u svom podrumu.

Foto: agent4stars.com
Iako tačna cena Putinovog novog doma nije poznata, procenjuje se da je koštala najmanje 35 milona evra. Ipak, nisu samo luksuzne zidine razlog zbog kog se odlučio baš za ovu vilu. Naime, na ovom ogromnom imanju nalaze se osunčani i plodni vinogradi, a Vladimir Putin namerava da se posveti proizvodnji vina.

Foto: agent4stars.com
Uz pomoć čuvenog stručnjaka Pitera Siseka proizvodiće vino od 25 najkvalitetnijih sorti grožđa, koje će se gajiti na ovom zemljištu bez upotrebe pesticida i veštačkih đubriva.

Foto: agent4stars.com
Poznati enolog nadgledaće čitav proces, kako bi se dobilo vino visokog kvaliteta, čija će cena biti najmanje 1000 € po boci. U dva podruma ove vile, čije je uređenje koštalo oko 1,5 miliona evra, proizvodiće se vino vrhunskog kvaliteta pomoću buradi napravljenih od hrastovog drveta iz Francuske.

Foto: agent4stars.com
Još fascinantnije je ono što se nalazi iznad ovih podruma.

Foto: agent4stars.com
Ova vila poseduje čak 10 spavaćih soba, ogromnu biblioteku, kućni bioskop, kao i piano bar. Takođe, ima svoj bazen, privatnu tereranu, kao i bar u kome se služi isključivo šampanjac.

Foto: agent4stars.com
Ne samo to, na svom imanju Putin će imati i svoj heliodrom, kao i garažu u koju može stati više od dvadeset automobila. Pored toga, udaljena je samo 10 kilometara od mora.

Foto: agent4stars.com
U ovaj luksuzni kraj već se doseljavaju mnogi moćni i bogati ljudi, koji mogu biti potpuno sigurni u svoju bezbednost.

Foto: agent4stars.com
Naime, čitav ovaj kraj je pod jakim policijskim nadzorom, tako da stanari mogu uživati u svom miru bez neželjenih gostiju.
Image source: agent4stars.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email