None
10 0 1 0

10 velikih zvezda koje su se potpuno izobličile operacijama

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Oct 13, 2017

Živimo u vremenu kada nije talenat ono što je potrebno i presudno da biste postali slavni. Često je samo dobar izgled taj koji vas može dići u zvezde i stoga mnogi vrlo često kreću upravo tim putem ne bi li stekli slavu i popularnost. Nažalost, mnogi su u tome i preterali. Danas vam predstavljamo 10 poznatih ličnosti koje su se previše promenile nakon brojnih plastičnih operacija. Ko bi rekao da su u pitanju iste osobe?

1. Rumer Vilis, 29

Rumer Vilis, 29
Foto: brightside.me
Ćerka dve svetski poznate zvezde, Brusa Vilisa i Demi Mur, nije mogla prihvatiti svoj izgled koji nije u skladu sa standardnim merilima lepote. Rumer je suzila svoj nos, smanjila bradu i povećala usne filerima.

2. Kajli Džener, 20

Kajli Džener, 20
Foto: brightside.me
Mlada rijaliti zvezda krenula je stopama svoje sestre Kim. Od 17. godine podvrgla se brojnim plastičnim operacijama koje su drastično promenile njen izgled, uključujući povećanje usana, implante u grudima i bokovima ii operaciju nosa.

3. Bela Torn, 20

Bela Torn, 20
Foto: brightside.me
Prvi put je povećala usne kada je imala 16 godina, a već sledeće godine je operisala i nos. Vrlo ubrzo je rešila i da poveća grudi. Izgleda da ova mlada zvezda smatra da će na ovaj način brže postati popularna.

4. Dženis Dikinson, 62

Dženis Dikinson, 62
Foto: brightside.me
Njeno teško detinjstvo, zavisnost od ilegalnih supstanci u tinejdžerskim godinama i rak dojke, samo su nešto kroz šta je ova žena prošla. Dženis je odlučila da javno progovori o sebi kada je objavila svoje memoare. Imala je mnogo toga da kaže: težak put do uspeha i 37 naslovnica časopisa "Vog" to i potvrđuju.

5. Tori Speling, 44

Tori Speling, 44
Foto: brightside.me
Ćerka televizijskog producenta, Tori, postala je poznata nakon uloge u serije "Beverli Hils". Prvu plastičnu operaciju imala je sa 16 godina kada je operisala nos, a kasnije je ugradila i silikone. Nažalost, operacije nisu bile naročito uspešne. Ipak, ona je danas srećno udata žena sa 5 dece.

6. Esli Tisdejl, 32

Esli Tisdejl, 32
Foto: brightside.me
Glumica ne poriče da je imala plastične operacije i tvrdi da je rinoplastiku uradila zbog problema sa disanjem. Danas vidimo da se oblik njenih usana promenio i da joj izraz lica nije kao ranije. Neverovatno da je odlučila da promeni svoj izgled kada je smatrana za jednu od najatraktivnijih žena svoje generacije.

7. Meri-Kejt Olsen, 31

Meri-Kejt Olsen, 31
Foto: brightside.me
Ranije je bilo teško razlikova bliznakinje Olsen, ali danas fanovi nisu srećni zbog brojnih plastičnih operacija koje je Meri-Kejt imala. Ona je okončala svoju glumačku karijeru, postala modni dizajner i udala se za Olivera Sarkozija. Definitivno sada izgleda drugačije: promenila je oblik usana, definisala nos i podigla jagodice.

8. Lindzi Lohan, 31

Lindzi Lohan, 31
Foto: brightside.me
Njen buran život uticao je i na njeno mentalno stanje kao i na pojavu. Nakon poslednje rehabilitacije, Lindzi je odlučila da poboljša svoj izgled. Ubrizgala je injekcije u usta, a možemo primetiti promene i na gornjem delu njenog lica.

9. Megan Foks, 31

Megan Foks, 31
Foto: brightside.me
Megan Foks je sjajan primer osobe kojoj nisu uopšte bile potrebne plastične operacije. Majka priroda je bila izuzetno darežljiva prema njoj. Međutim, Megan je odlučila da promeni svoj izgled, jer je želela da poboljša odnose sa svojim drugarima iz razreda i postane popularna. Novi oblik njenog nosa, jagodica i injekcije u usnama čine da izgleda kao plastična lutka.

10. Kejtlin Džener, 67

Kejtlin Džener, 67
Foto: brightside.me
Kao muškarac, Džener je bio penzionisani atletičar, koji je osvojio zlatnu olimpijsku medalju i postavio svetski rekord na Olimpijskim igrama 1976. godine. Počeo je da uzima hormonsku terapiju 80-ih godina, ali je prekinuo kada je upoznao svoju buduću ženu. 2015. godine, nakon razvoda, Brus je promenio ime u Kejtlin i uradio operaciju promene pola.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email