None
14 0 1 10

Ove poznate ličnosti su priznale da su abortirale i da nimalo ne žale zbog svoje odluke

Podeli
Poznati
Mirka S.
Poznati
Oct 06, 2016

Pogledajte listu poznatih ličnosti koje su rešile da podele svoju tajnu sa ostatkom sveta.

1. Lil Kim

Lil Kim
Foto: thatviralfeed.com
Kada je imala 18 godina, Lil Kim je zatrudnela sa reperom Notorious B.I.G.-om. Pošto je on bio oženjen sa Fejt Evans, "Bigi" je nagovorio Kim da abortira.

2. Vupi Goldberg

Vupi Goldberg
Foto: nocookie.net
Vupi je napisala esej o svom abortusu u knjizi Angele Bonavolje "Izbori koje pravimo". Ona piše: "Saznala sam da sam trudna kada sam imala 14 godina. Nisam imala sa kim da podelim to. Paničila sam. Legla sam u toplu kupku. Popila sam čudne izmišljotine o kojima su mi govorile druge devojke - nešto kao Crveni Džoni Voker sa malo Kloroksa, alkoholom, sodom bikarbonom (što mi je verovatno spasilo stomak) i nekom kremastom masom. Sve sam pomešala i postalo mi je strašno muka. U tom trenutku mi je bilo teže drugima da objasnim u čemu je problem, nego da odem takva u park, što sam i uradila".

3. Niki Minaž

Niki Minaž
Foto: billboard.com
Minaž je rekla za "Rolling Stone" da je abortirala u tinejdžerskim danima, nakon čega je imala traume. "Mislila sam da ću umreti", priznaje. "To je bila najteža stvar kroz koju sam prošla i progoni me celog života". Minaž misli da je imala pravo na taj izbor. "Bila bih kontradiktorna kada bih rekla da nisam imala pravo na to. Nisam bila spremna. Nisam imala šta da ponudim detetu", objasnila je.

4. Šeron Ozborn

Šeron Ozborn
Foto: thatviralfeed.com
"Abortirala sam sa 17 godina i to je bila najgora stvar koju sam uradila", priznala je pre par godina. "To mi je bio prvi odnos i bio je očajan. Prošlo je dva meseca kada sam saznala da sam trudna. Rekla sam majci za to i ona mi je odgovorila da ga se "moram otarasiti". Rekla mi je gde je klinika i odgurnula me je. Bila je tako besna. Rekla je da sam sama kriva za to i htela je da me izbaci iz kuće. Ali nije to uradila. Išla sam sama. Bila sam prestravljena. Tamo je bilo dosta mladih devojaka i sve smo bile strašno uplašene. Samo smo se gledale i ni jedna nije rekla ni reč. Izborila sam se sa tim i bilo je užasno."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email