None
4 0 1 0

Evo zašto je malom princu NAJSTROŽE zabranjeno da ima najboljeg prijatelja

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Sep 13, 2017

Kao i svi ostali 4-godišnjaci u Ujedinjenom Kraljevstvu, i princ Džordž je po prvi put obukao školsku uniformu. Ipak, jedno pitanje Kejt i Vilijam ipak neće postaviti mališanu kada se vrati iz škole, a koje roditelji prvo pitaju: “Da li je stekao najboljeg druga?” Razlog za to jeste što ova škola ima veoma specifična pravila. Pogledajte o kakvim pravilima se radi.

Foto: unilad.co.uk
Ekskluzivnu školsku ustanovu koju pohađa najmlađi princ, koji će u njoj ipak biti poznat po civilnom imenu Džordž Kembridž,pohađa još 560 dečaka i devojčica između 4 i 13 godina.

Foto: economictimes.indiatimes.com
Škola ima politiku da ako neko dete slavi rođendan ili organizuje zabavu,mora da pozove svu decu iz razreda ili nijedno dete. Tako nijedno dete nikada neće biti isključeno ili odbačeno iz društva, što je zaista pozitivna stvar.

Foto: cbc.ca
Škola je veoma tradicionalna i u njoj se uče stvari koje se ne uče u ostalim britanskim školama, kao što je fonetika abecede, pa deca vrlo brzo nauče da čitaju i pišu. Postoje prostorije za igru, učenje, ručak. Od roditelja se očekuje aktivno učestvovanje u školskim aktivnostima, pa ni Kejt i Vilijam neće biti pošteđeni.

Foto: nypost.com
Deca u školi se uče ljubaznosti, ali nikako ne ohrabruju da imaju najbolje prijatelje. Smatraju da je za decu u tom uzrastu prilično opasno da imaju najbolje prijatelje, jer su deca te dobi nestalna i prevrtljiva. Osećaj odbačenosti koji bi stvorio gubitak prijatelja u tako ranom uzrastu, može imati pogubne posledice po emotivni i socijalni razvoj deteta, što bi se odrazilo u odraslom dobu na sposobnost vezivanja i socijalnu interakciju sa drugim osobama.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email