None
10 0 1 0

Iznenadiće vas kada budete čuli koliko ove poznate ličnosti zapravo imaju godina! Da li imate ideju koliko godina ima žena na 8. mestu?

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
May 07, 2016

Da li se usuđujete pogađate? Nećete biti ni blizu, to vam garantujemo!

Gven Stefani

Gven Stefani
Foto: xhulies.com
Na vrhu liste mora da bude baš ona jer sa svojih 44 godine i dalje izgleda bez mane. Često su je pitali koja je njena tajna šminkanja i veruje se da joj je boja kose inspirisana Merlin Monro. Kako li će izgledati sa 60?

Džudi Denč

Džudi Denč
Foto: ilyke.co
Ova britanska veteranka veruje da godine nisu bitne i da dozvoljava sebi da stari onoliko koliko to sebi dopušta. Ne biste nikada rekli da ima 80 godina. Njeno lice i dalje odbija da stari.

Patrik Stjuart

Patrik Stjuart
Foto: ilyke.co
Patrik Stjuart ima 74 godina i oženjen je sa Sani Ozel, koja je u svojim tridesetim. Teško je poverovati da je postao ćelav još kao tinejdžer, a i svi ga tako pamte. 2010. godine dobio je vitešku titulu i ćelavost mu je samo doprinela da izgleda kao da ne stari.

Lusi Lu

Lusi Lu
Foto: ilyke.co
Pogledajte samo razliku od pre 15 godina i sad i videćete da razlike skoro nema! Lusi sada ima 46 godina i i dalje izgleda besprekorno.

Stejsi Deš

Stejsi Deš
Foto: ilyke.co
Ova američka glumica ima 48 godina, ali nipošto tako i ne izgleda. Razvodila se 3 puta, majka trojice sinova, sposobna i zdrava. Njena tajna je jedenje zdrave hrane, retko pijenje alkohola i svakodnevno vežbanje.

Hali Beri

Hali Beri
Foto: ilyke.co
Isto godište kao Stejsi Deš, Hali pokazuje svoju glumačku veštinu već 26 godina. Ova prekrasna majka dvoje dece nikada nije imala fitnes uspone ili padove i vežba 4 puta nedeljno.

Kejt Blanšet

Kejt Blanšet
Foto: ilyke.co
Sa svojih 46 godina, Kejt se ubraja u one za koje se smatra da ne stare. Skromna je žena i smatra da lepota nije sve. Ova slavna holivudska zvezda izgleda vrlo posebno, da je teško opisati.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: ilyke.co
Ona voli da pokazuje koliko je lepa i naglašava da je važno da žene imaju vremena za sebe. Veruje da ako želite da izgledate lepo, morate da se osećate dobro. Savet drugim ženama je da održe ravnotežu između tela, uma i duše. Ona ima zapanjujućih 47 godina.

Rob Lou

Rob Lou
Foto: ilyke.co
Rob je avanturistički nastrojen i zamenio je alkohol adrenalinom. Ima 51 godinu i kaže da je recept za maladalački izgled - sport i trezan život.

Kuba Guding Mlađi

Kuba Guding Mlađi
Foto: ilyke.co
Ovaj 48-godišnji američki glumac i pevač dobio je Oskara za ulogu "Džeri Megvajer" 1996. godine. Ženio se jednom i nikada nije podelio sa drugima tajnu kako je usporio starenje.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email