None
16 0 1 9

16 poznatih ličnosti uhvaćenih na delu koje su bez stida i srama prevarili svoje partnere

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Nov 19, 2016

Verovatno nikada nećemo razumeti zašto ljudi jednostavno ne raskinu, umesto što varaju partnere. Da li ste mislili da su poznate ličnosti obazrivije i opreznije povodom ovoga? Nisu. Pogledajte ove zvezde koje su uhvaćene na delu.

1. Kristen Stjuart

Kristen Stjuart
Foto: tomorrowoman.com
Iako se šuškalo da su zvezde "Sumrak" sage Kristen Stjuart i Robert Patinson u vezi, paru nije suđeno da dugo budu zajedno. Zvezda je primećena u društvu Ruperta Sendersa, režisera filma "Snežana i lovac". Ovo pokazuje da ne varaju samo muškarci. U vreme kada je napravljena ova fotografija, Senders je bio oženjen.

2. Ben Aflek

Ben Aflek
Foto: tomorrowoman.com
Nakon više godina braka, Ben Aflek je prevario svoju ženu sa dadiljom! Iako se čini da par pokušava da sredi odnose, teško je zaboraviti ovakav skandal.

3. Toni Parker

Toni Parker
Foto: tomorrowoman.com
Možda mislite da je u braku sa prelepom Evom Longorijom lako biti veran. Tako ne misli njen bivši muž Toni Parker kome nije bio problem da se viđa sa drugim ženama. Longorija je bila pogođena ovom prevarom, jer je mislila da je sve u redu. Naučila je lekciju, zar ne?

4. Tim Barton

Tim Barton
Foto: tomorrowoman.com
Poznati režiser Tim Barton ne samo da je poznat po velikim filmovima, već je i veliki preljubnik. U vreme kada je uhvaćen sa misterioznom plavušom kako izlazi iz bioskopa u Londonu, Barton je bio u braku već 12 godina sa glumicom Helenom Bonam Karter.

5. Ešton Kučer

Ešton Kučer
Foto: tomorrowoman.com
Kažu da slika objašnjava više od hiljadu reči. Ova fotografija je dovoljna za Demi Mur kako bi okončala brak sa njim. On je pokušao da opovrgne tvrdnju. Ne samo to, ovo se dogodilo na njihovoj godišnjici braka...

6. Džesika Simpson

Džesika Simpson
Foto: tomorrowoman.com
Ovakve stvari se ne dešavaju samo devojkama na fakultetima. Džesika je primećena van Holivuda kako nosi košulju Adama Levina od prošle noći. Problem? Ona je još uvek bila udata za Nika Laheja u to vreme. Džesika i Nik su se ponovo venčali i nastavili dalje sa svojim životima.

7. Blejk Šelton

Blejk Šelton
Foto: tomorrowoman.com
Sudija "Glasa" i kantri pevač, Blejk je bio u braku sa Kejnet Vilijams kada je bio uhvaćen sa Mirandom Lambert. Ironično, Blejk je navodno prevario Mirandu nedugo nakon što su se venčali.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email