None
13 4 2 5

13 poznatih ličnosti koje njihovi deformiteti i poremećaji nisu sprečili da postanu uspešni i omiljeni širom sveta (broju #10 skidamo kapu)

Podeli
Poznati
Marko M.
Poznati
Jan 11, 2017

5. Nik Vujičić

Nik Vujičić
Foto: mensxp.com
Nik pati od fokomelije. Ljudi sa ovom retkom bolešću imaju udove koji nisu pravilno razvijeni ili im nedostaju. Nik je hrabar muškarac koji uspešno vodi život bez udova od 2005. godine i on i Kanae Mijahara su roditelji dvoje dece.

6. Vini Harlou

Vini Harlou
Foto: grazia.it
Ona je 22-godišnji model iz Kanade koja ima vitiligo, poremećaj koji ostavlja delove njene kože depigmentirane. Rekla je da je bila ismevana ceo život zbog ovoga. Ona je bila među finalistima američkog top modela 2014. godine i pojavljuje se u spotu Bijonsinog albuma "Lemonade".

7. Forest Vitaker

Forest Vitaker
Foto: youtube.com
Pamtimo ga po fantastičnim ulogama u "Putu samuraja", "Poslednjeg kralja Škotske" i "Batlera" i svakako smo primetili da nešto nije u redu sa njegovim levim okom. To je posledica stanja pod nazivom ptoza. Po rečima njegovih obožavatelja, ovo ga čini jedinstvenijim i interesantnijim.

8. Marli Matlin

Marli Matlin
Foto: pinterest.com
Znamo je iz mnogih poznatih serija kao što su "L reč", "Sajnfeld" i "Red i zakon", ali i znamo da je jedina gluva glumica koja je dobila Oskara.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email