None
13 0 1 9

13 poznatih ličnosti koje njihovi deformiteti i poremećaji nisu sprečili da postanu uspešni i omiljeni širom sveta (broju #10 skidamo kapu)

Podeli
Poznati
Marko M.
Poznati
Jan 11, 2017

Nije lako imati dosta samopouzdanja kada postoji konstantni pritisak sa svih strana da se bude savršen u svakom pogledu. Savršenstvo je komplikovani termin. Potrebno je mnogo hrabrosti i snage da se prevaziđe percepcija (koja je često veoma stroga) onoga što je lepo, zanimljivo i atraktivno.

1. Silvester Stalone

Silvester Stalone
Foto: directmatin.fr
Ovaj legendarni glumac ima blagu paralizu koja je uticala na levu stranu njegovog lica. Doživeo je komplikaciju tokom rođenja koja mui je oštetila nerve lica. Ova "mana" je vidljiva, ali je i dalje najbolji Roki ili Rambo.

2. Kejt Bozvort

Kejt Bozvort
Foto: latina.com
Malo je poznato da Kejt pati od heterohromije, stanja gde joj je jedno oko plavo, a drugo braon. Režiseru filma "Povratak Supermena" ovo se dopalo i ponudio joj je ulogu Luis Lejn. Kasnije je rekla: "Sada Luis Lejn ima drugačiju boju očiju".

3. Piter Dinklidž

Piter Dinklidž
Foto: n63.com
Vole ga ljudi širom sveta, posebno zbog uloge u "Igri prestola". Njegova visina je 1.34m, ali ga to nije sprečilo da bude poznat, voljen, zgodan i neverovatno talentovan.

4. Stiven Hoking

Stiven Hoking
Foto: emaze.com
Iako pati od Lu Gerigove bolesti, on je jedan od najznačajnijih naučnika našeg vremena, posebno kada je u pitanju kosmologija i objašnjavanje crnih rupa. On je i veoma duhovit. Kao što bi rekao: "Život bi bio tragičan, da nije komičan".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email