None
6 0 1 0

12 bizarnih poznatih parova koji ruše sve stereotipe

Podeli
Poznati
Marko M.
Poznati
Jun 06, 2017

Često nam stereotipi, predrasude i sumnja u sebe stoje na putu sreće. Krajnje je vreme da prestanete da mislite i da se opterećujete visinom, socijalnim statusom, fizičkim izgledom, godinama. Ništa od ovoga nije prepreka kada se radi o pravoj ljubavi. Ovih 12 poznatih parova su to shvatili na vreme i sada uživaju u ljubavi. Zar ne mislite da bi trebalo da i vi to isto učinite? Život je jedan, a pravu ljubav ne možete naći iza svakog ćoška.

1. Oni koji ne mare o visini

Oni koji ne mare o visini
Foto: rexfeatures.com
Meri-Kejt Olsen (1.57 m) i Olivje Sarkozi (1.9 m). Sarkozi joj je kupio apartman na Menhetnu, a ubrzo su organizovali tajno venčanje.

Danijel Radklif (1.65 m) i Erin Dark (1.7 m). Niti razlika u visini niti to što je Erin 5 godina starija ne smeta ovom paru koji će se venčati sledeće godine.

2. Oni koji ne mare o godinama

Oni koji ne mare o godinama
Foto: rexfeatures.com
Tilda Svonton i Sandro Kop čuvaju svoj privatni život, i retko se pojavljuju u javnosti zajedno. Njima razlika od 18 godina nije problem.

Ketrin Zita-Džous i Majkl Daglas, rođeni su na isti dana, sa 25 godina razlike. Majkl je video Ketrin u filmu "Maska Zoroa" i zaljubio se na prvi pogled.

3. Oni koji ne mare o socijalnom statusu

Oni koji ne mare o socijalnom statusu
Foto: rexfeatures.com
Met Dejmon (glumac) i Lusijana Barozo (šankerka). Venčali su se dva puta: 2005. su imali veliku svadbenu ceremoniju, a zavete su ponovili na ostrvu Sveta Lusija 2013. godine.

Hokon (krunisani princ Norveške) i Mete-Marit (konobarica). Mete-Marit je ve imala sin sa čovekom sa kriminalnim dosijeom i koristila je psihoaktivne supstance. Jedino je kraljica Sonja izjavila da prošlost treba da ostane u prošlosti i poželela joj dobrodošlicu.

4. Oni koji ne mare za pečat u pasošu

Oni koji ne mare za pečat u pasošu
Foto: rexfeatures.com
Šakira i Žerard Pike. Oni su rođeni na isti dan, sa 10 godina razlike. Ona stalno dolazi na utakmice da bi ga podržala, a on je njen posvećeni fan.

Eva Mendes I Rajan Gosling. "Dok sam ja pevao i igrao, moja dama je podizala našu ćerku, bila trudna sa našim drugim detetom i pomagala bratu u borbi sa rakom", rekao je Rajan u svom govoru, dok je držao Oskara za film "La La Land".

5. Oni koji ne mare za nacionalnost

Oni koji ne mare za nacionalnost
Foto: rexfeatures.com
Zoi Saldana i Marko Perego su se venčali mesec dana nakon što su počeli da se zabavljaju. Oni čuvaju svoj privatni život od javnosti, ali znamo da imaju prekrasne blizance.

Metju Mekonahi i Kamila Alveš. Metju je jednom prilikom video zgodnu Brazilku koja je tada slavila rođendan. Nakon 5 godina, Kamila je samu sebe zaprosila. Oni imaju troje predivne dece.

6. Oni koji prate svoje srce

Oni koji prate svoje srce
Foto: rexfeatures.com
Kejt Blanšet i Endru Apton. "Kada smo se upoznali, mislila sam da je Endru arogantan, a on je mislio da sam ja nedostižna. I tako smo jedne noći ćaskali, i on me je iznenada poljubio i samo sam pomislila 'Idemo!'"

Kristina Hendriks i Džefri Arend. Kristina je bila ta koja je pitala Džefrija za broj kad su se sreli i ona mu je prva izjavila ljubav.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email