None
10 0 1 0

10 poznatih očeva koji pokazuju šta znači biti dobar tata (broj #8 nas je potpuno rasplakao)

Podeli
Poznati
Sashka M.
Poznati
Oct 06, 2016

Fotografije ovih poznatih očeva će zagrejati vaša srca. Ovi ljudi ne samo da su poznate zvezde koje odlično obavljaju svoj posao već su i odlični očevi!

1. Džastin Timberlejk i njegov sin Silas

Džastin Timberlejk i njegov sin Silas
Foto: instagram.com
Nedavno je popularni pevač dobio najdragoceniji poklon na svetu, svog prvog sina Silasa sa Džesikom Biel. "Ovo je najluđa, najdivnija i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu" - objavio je nedavno.

2. Dejvid Bekam i njegova ćerka Harper

Dejvid Bekam i njegova ćerka Harper
Foto: ru.pinterest.com
Velika fudbalska zvezda uvek je bio uzoran otac. Njegova tri sina, Bruklin, Romeo i Kruz su sada malo stariji, dok je dugo željena ćerka, Harper, postala prava mezimica svojih roditelja.
"Da se ja pitam, ja bih je zaključao na vrhu kule kao pricezu i lično bih vršio unakrsno ispitivanje svih njenih udvarača!" - rekao je Bekam.

3. Orladno Blum i njegov sin Flin

Orladno Blum i njegov sin Flin
Foto: pinterest.com
Iako se razveo od svoje žene, Mirande Ker, oni su ostali u dobrim odnosima, što mu omogućava da često provodi vreme sa svojim sinom. Jedno preslatko dete!

4. Žerar Pike i njegovi sinovi Milan i Saša

Žerar Pike i njegovi sinovi Milan i Saša
Foto: pinterest.com
Odbrambeni igrač fudbalskog kluba Barselona, odabrao je za svoju suprugu prelepu pevačicu Šakiru, sa kojom već ima dva sina, Milana i Sašu. Čini se da je par počeo da stvara svoj fudbalski tim. Dečačići naravno nose dresove očevog kluba i navijaju za njega.

5. Bred Pit i njegova ćerka Šilo

Bred Pit i njegova ćerka Šilo
Foto: pinterest.com
Bred je otac velike porodice i pokušava da što više vremena posveti svojoj deci. On im sprema doručak i odvozi ih u školu, putuje sa njima svetom. Nekoliko puta je već izjavio kako su mu njegova deca najbitnija u životu.

6. Metju Mekonahi i njegov sin Levi

Metju Mekonahi i njegov sin Levi
Foto: pinterest.com
Iako ima uspešnu karijeru, on uvek posveti vreme svojoj porodici. Nikada ne zapostavlja svoju suprugu Kamilu Alves i njihovo troje dece. On svoju decu vodi u vrtić i svoje slobodne dane provodi sa njima.

7. Džim Keri i njegova ćerka Džejn

Džim Keri i njegova ćerka Džejn
Foto: thisisnotporn.net
Talentovani glumac Džim Keri uvek se trudio da bude dobar otac svojoj ćerki Džejn, iako njegova veza sa njenom majkom nije uspela. Ova fotografija nastala je 1991. godine, a sada uglavnom zajedno idu na premijere njegovih filmova.

8. Brus Vilis i njegova ćerka Mejbel Rej

Brus Vilis i njegova ćerka Mejbel Rej
Foto: pinterest.com
Godine nisu bitne, što dokazuje i ovaj glumac koji je svoju petu i najmlađu ćerku dobio sa 59 godina. Svoje tri sada odrasle ćerke dobio je u braku sa glumicom Demi Mur, a četvrtu i petu ćerku dobio je sa svojom drugom suprugom, modelom Emom Heming.

9. Kris Hemsvort i njegova ćerka Indija Rouz

Kris Hemsvort i njegova ćerka Indija Rouz
Foto: pinterest.com
Kris Hemsvort, zvezda Marvel Studios-a, postaje nežan i brižan otac svojoj deci kada je kod kuće. "Najvažnija stvar koju sam shvatio kada sam postao otac jeste šta ljubav može biti."

10. Kam Žigande i njegova ćerka Emerli Rej

Kam Žigande i njegova ćerka Emerli Rej
Foto: pinterest.com
Ova zvezda iz serijala "Sumrak saga" takođe ima i divnu porodicu. Sudeći po smešnim fotografijama, njegova deca su nasledila njegov taletan, a sigurno će krenuti stopama svog oca.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email