None
9 0 1 0

9 atraktivnijih poznatih ličnosti koje su strašno ostarile

Podeli
Poznati
Mirka S.
Poznati
Oct 10, 2017

I poznati stare kao i normalni ljudi, uprkos činjenici što imaju dovoljno novca da isprobaju različite preparate, lekove i hirurške intervencije kako bi pokušali da odlože starost. Prema nekim ljudima je starost blaga i oni se ne promene puno, naročito ako su vodili računa o sebi u mladosti. Zdrava ishrana, briga o koži i zdravlju i generalno izbegavanje loših navika pomaže ljudima da stare graciozno bez pomoći hirurga i medicine. Ipak, navike poput konzimiranja opojnih sredstava, alkohola, kao i stres, dovodi do ubrzanog starenja i propadanja kože. Ovome su sklone poznate ličnosti koje se zbog stresa i ubrzanog načina života još u mladosti okreću hirurškim intervencijama ne bi li sačuvale lepotu, a kada ostare moraju da se suoče sa strašnim posledicama svojih izbora u mladosti.

1. Val Kilmer

Val Kilmer
Foto: therichestimages.com
Val Kilmer je igrao ikonske uloge Betmena i Džima Morisona (glavnog pevača grupe "The doors") na velikom ekranu. Najverovatnije je sebe zapustio kada je njegova karijera krenula nizbrdo kasnih 90-ih godina. Mada se vratio 2005. godine briljantnom ulogom u filmu "Kis kis, beng beng", još uvek čezne za statusom koji je imao na vrhuncu slave. Porodica je zabrinuta zbog njegovog zdravlja jer odbija odgovarajuće lečenje zbog svojih hrišćanskih verovanja.

2. Kit Ričards

Kit Ričards
Foto: daliulian.com
Glavni gitarista legendarnog benda "Rolling Stones" Kit Ričards, danas ima 71 godinu, a sigurno je više od polovine života proveo na žurkama konzumirajući opojna sredstva i alkohol. Magazin "Rolling Stone" stavio ga je na 4. mesto liste najboljih gitarista sveta. Pravo je čudo da je još uvek živ uzevši u obzir stresan život koji je vodio i zdravstvene probleme usled zloupotrebe alkohola, a koji su se prilično odrazili i na njegov izgled.

3. Nik Nolti

Nik Nolti
Foto: pstatp.com
Jedan od najzgodnijih muškaraca 90-ih godina, bivši model i glumac nominovan za Oskara, samo su neka od dostignuća Nika Noltija. Nolti je priznao da je konzumirao opojna sredstva, a zbog toga je više puta i hapšen.

4. Brižit Bardo

Brižit Bardo
Foto: oem.com.mx
Vreme nije štedelo jednu od najlepših i najzgodnijih žena prošlog veka. Jedna od najpriznatijih francuskih glumica, karijeru je započela kao model, a kasnije nastavila u Holivudu. Nakon ogromne slava i brojnih nagrada, odlučila je da se povuče sa svetla pozornice 1973. godine. Danas, 80-godišnja, Brižit je živi primer koliko je majka priroda gruba prema nekim ljudima. Starost je neminovna koliko god bili lepi.

5. Aksl Rouz

Aksl Rouz
Foto: daliulian.com
Glavni pevač benda "Guns N’ Roses" Aksl Rouz takođe nije lepo osario. On je priznao da je koristio opojna sredstva i alkohol, ali da nije bio zavistan od neke konkretne supstance. Izjavio je: "Imam drugačiju fizičku konstituciju i drugačiji način razmišljanja od svih koje znam u Holivudu, jer se ne uzdržavam od opojnih sredstava, ali neću dozvoliti sebi da mi njihovo korišćenje postane navika. Jednostavno neću dozvoliti." S vremena na vreme koristio je i lekove zbog problema sa bipolarnim poremećajem.

6. Džoun Van Ark

Džoun Van Ark
Foto: pirojok.net
TV zvezda Džoun Van Ark izgleda kao plastična lutka sklopljena na brzinu. Nekadašnja prirodna lepotica podvrgla se mnogim plastičnim operacijama kako bi povratila nekadašnju lepotu. Ipak, previše implanata, injekcija i zatezanja lica učinilo je da izgleda kao propali eksperiment plastične hirurgije. Nijedan hirurg ne bi mogao da popravi ovu štetu.

7. Miki Rork

Miki Rork
Foto: pinimg.com
Jedan od najzgodnijih muškaraca 80-ih i 90-ih godina, Miki Rork, imao je izgled pravog holivudskog heroja. Igrao je u filmskih hitovima "Barska mušica" i "Anđeosko srce". Takođe je nominovan za Oskara za filmski hit "Rvač" iz 2008. godine. Miki Rurk je obučeni bokser i 1991. godine menja svet glume za bokserski ring. Ovo je promenilo njegov život zauvek. Izgleda da udarci u lice nisu dobri za nekog ko za život zarađuje od glume. Da bi popravio načinjenu štetu, podvrgao se plastičnoj operaciji. Kada se vratio glumi, izgledao je drastično drugačije. Danas mu lice izgleda kao razbijeno pa ponovo sastavljeno na brzinu.

8. Janis Dikinson

Janis Dikinson
Foto: pstatp.com
Ni jedan od prvih supermodela nije lepo ostarila. Ovo se prepisuje njenom načinu života, odnosno žurkama i eksperimentisanju sa alkoholom. Ona je priznala da je imala hirurške intervencije na licu, da je povećala grudi i radila liposukciju. Nekoga ko je bio toliko prirodno lep i atraktivan, godine i plastična hirurgija potpuno su izdali, ali ona kaže da ne žali ni za čim.

9. Lindzi Lohan

Lindzi Lohan
Foto: shandymedia.com
Kada se pojavite na listi poznatih koji ne stare lepo sa samo 30 godina, negde ste strašno pogrešili. Najveći krivci za stariji izgled Lindzi Lohan, jesu bolesti zavisnosti. Poslednji veliki hit imala je još 2004. godine, a od tada puni novine svojim ispadima uzrokovanim alkoholom. Njena prevelika uobraženost je i razlog što je imala malo uloga, iako je nekada bila veoma talentovana glumica.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email