None
14 0 1 10

Nikada nećete moći da pretpostavite koje poznate ličnosti boluju od najgorih oblika kancera (zaplakaćete kada vidite kako se broj #11 muči)

Podeli
Poznati
Marko M.
Poznati
Nov 23, 2016

Rak ima mnogo oblika, i nažalost, ponekad ni sav novac i lekari vam ne mogu pomoći. Nadamo se da će jednog dana svaka vrsta raka biti izlečiva. Pogledajte ovih 14 poznatih ličnosti koje su uspele da se izbore sa rakom!

1. Kajli Minog

Kajli Minog
Foto: tomorrowoman.com
Pevačica je imala samo 37 godina kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Minogova se lečila i sada konačno može da kaže da nema više ćelija raka u njenom telu.

2. Hju Džekmen

Hju Džekmen
Foto: tomorrowoman.com
Hju Džekmen lečio se od raka kože, a intervencije na nosu je imao ne jednom, već četiri puta. Uklonjene su mu bazocelularne ćelije i sada na svom Tviteru redovno piše svojim pratiocima da redovno stavljaju kremu za sunčanje. Pomoć onkologa će mu biti potrebna do kraja života, ali ipak sebe smatra srećnikom.

3. Šanen Doerti

Šanen Doerti
Foto: tomorrowoman.com
Glumici je dijagnostikovan rak dojke 2016. godine. Ona je priznala da se dvoumi između mastektomije ili lumpektomije. Šta god da odluči, ona će za nas uvek biti borac. Redovno proveravajte svoja bela krvna zrnca. Nažalost, njeno stanje se iz dana u dan pogoršava.

4. Mark Rafalo

Mark Rafalo
Foto: tomorrowoman.com
Marku je dijagnostikovan tumor na mozgu malo vremena nakon što je dobio ulogu u filmu "The Last Castle". Imao je operaciju i uspeo je da izbegne hemoterapiju. Srećom, otkrio je tumor na vreme, a sada je prava slika i prilika zdravog čoveka.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email