None
14 0 1 0

Nikada nećete moći da pretpostavite koje poznate ličnosti boluju od najgorih oblika kancera (zaplakaćete kada vidite kako se broj #11 muči)

Podeli
Poznati
Marko M.
Poznati
Nov 23, 2016

Rak ima mnogo oblika, i nažalost, ponekad ni sav novac i lekari vam ne mogu pomoći. Nadamo se da će jednog dana svaka vrsta raka biti izlečiva. Pogledajte ovih 14 poznatih ličnosti koje su uspele da se izbore sa rakom!

1. Kajli Minog

Kajli Minog
Foto: tomorrowoman.com
Pevačica je imala samo 37 godina kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Minogova se lečila i sada konačno može da kaže da nema više ćelija raka u njenom telu.

2. Hju Džekmen

Hju Džekmen
Foto: tomorrowoman.com
Hju Džekmen lečio se od raka kože, a intervencije na nosu je imao ne jednom, već četiri puta. Uklonjene su mu bazocelularne ćelije i sada na svom Tviteru redovno piše svojim pratiocima da redovno stavljaju kremu za sunčanje. Pomoć onkologa će mu biti potrebna do kraja života, ali ipak sebe smatra srećnikom.

3. Šanen Doerti

Šanen Doerti
Foto: tomorrowoman.com
Glumici je dijagnostikovan rak dojke 2016. godine. Ona je priznala da se dvoumi između mastektomije ili lumpektomije. Šta god da odluči, ona će za nas uvek biti borac. Redovno proveravajte svoja bela krvna zrnca. Nažalost, njeno stanje se iz dana u dan pogoršava.

4. Mark Rafalo

Mark Rafalo
Foto: tomorrowoman.com
Marku je dijagnostikovan tumor na mozgu malo vremena nakon što je dobio ulogu u filmu "The Last Castle". Imao je operaciju i uspeo je da izbegne hemoterapiju. Srećom, otkrio je tumor na vreme, a sada je prava slika i prilika zdravog čoveka.

5. Šeril Krou

Šeril Krou
Foto: tomorrowoman.com
2006. godine Šeril je dijagnostikovan rak dojke. U tom periodu se tek bila rastala od svog verenika Lensa Armstronga, tada je izjavila da se oseća kao da se njen svet ruši. Sada, 10 godina kasnije, izgleda kao nikada do sada!

6. Robert De Niro

Robert De Niro
Foto: tomorrowoman.com
Čak ni rak nije mogao da spreči ovog glumca da glumi. Rak prostate dijagnostikovan mu je 2003. godine, kada mu je bilo 60. De Niro nastavio je da se oporavlja zahvaljujući redovnim kontrolama.

7. Sintija Nikson

Sintija Nikson
Foto: tomorrowoman.com
Sintija Nikson je bila neodlučna da li da objavio da je obolela ili ne. Imala je tumor na dojci. Imala je samo 40 godina kada joj je rak dijagnostikovan. Međutim, uspela je da se izbori sa njim lumpektomijom i zračenjem.

8. Majkl Daglas

Majkl Daglas
Foto: tomorrowoman.com
Svi smo osetili olakšanje kada smo čuli da se ova zvezda uspešno izborila sa rakom jezika koji je dostigao 4. fazu. Glumac nema ćelije raka od 2011. godine.

9. Dastin Hofman

Dastin Hofman
Foto: tomorrowoman.com
2013. godine glumac je izjavio da je uspešno lečen od raka. Hormanu je rak rano dijagnostikovan i bilo je moguće završiti predviđeni tretman u potpunosti.

10. Džanis Dikinson

Džanis Dikinson
Foto: tomorrowoman.com
Bivši supermodel je objavila da joj je 2016. godine pronađen čvorić na grudima i da je pozitivna na rak. Dikinsonova je optimistična kada je lečenje u pitanju, a i mi smo.

11. Rita Vilson

Rita Vilson
Foto: tomorrowoman.com
Ona sada više nema ćelije raka u sebi. Glumica se jedno vreme povukla, kada joj je dijagnostikvan rak dojke i prošla je kroz dvostruku mastektomiju. Kada se vratila na Brodvej, srdačno je dočekana od strane svojih fanova.

12. Suzana Somers

Suzana Somers
Foto: tomorrowoman.com
Nakon što joj je 2001. godine dijagnostikovan rak dojke, danas možemo svi da joj pozavidimo na zdravlju. Ona se od tada trudi da jede isključivo organsku hranu i vežba redovno.

13. Sandra Li

Sandra Li
Foto: tomorrowoman.com
Zvezdi emisija o pripremi hrane, Sandri Li, dijagnostikovan je rak dojke 2015. godine. Kuvarica je izjavila da jedva čeka da nastavi sa svojim životom nakon lečenja.

14. Tom Brokav

Tom Brokav
Foto: tomorrowoman.com
Popularnom NBC voditelju dijagnostikovani su višestruki mijelomi 2013. Brokav je prošao kroz hemoterapiju i bio oduševljen kada mu je lekar saopštio rezultate.
Image source: tomorrowoman.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email