None
12 0 1 0

6 poznatih ličnosti koje su neprepoznatljive bez svog upečatljivog stila

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
Oct 26, 2017

Slavne ličnosti poput Rejčel Mekadams i Rijane stekle su veliku reputaciju ne samo zbog svog talenta već i zbog transformacije svog izgleda. Rejčel je poput pravog kameleona bila i plavuša, brineta, crvenokosa i uvek izgledala sjajno. Rijana je bezbroj puta menjala frizure, boju kose, stil… Da li uopšte postoji nešto što nije nosila? Dok neke poznate ličnosti vole da malo promene stvari, druge se drže jednog istog stila koji je postao njihov zaštitni znak. Rubi Rouz sa dugom kosom – jednostavno pogrešno. Pogledajte kako su izgledale poznate ličnosti pre nego što su pronašle svoj zaštitni znak.

1. Zak Galifanakis: Nekad

1. Zak Galifanakis: Nekad
Foto: screencrush.com
Izvinite, ko je ovo? Nema šanse da je ovo Zak Galifanakis! Ili je to ipak on, pre mnogo godina… bez dlaka na licu. Šokirani smo kao i vi!

Zak Galifanakis: Sad

Zak Galifanakis: Sad
Foto: her.ie
Zaštitni znak: brada
To je Zak koga poznajemo i volimo! Ponosni smo na njega što je konašno izgubio višak kilograma jer je dugo pokušavao, ali ga molimo da nikad ne izgubi svoju bradu! Tako mu dobro stoji!

2. Ariana Grande: Nekad

2. Ariana Grande: Nekad
Foto: businessinsider.com
Pre nego što je zasijala kao pop zvezda, Ariana je igrala Ket Valentajn u serijama “Victorious” i “Sem i Ket”. Uloga je on nje zahtevala da ima crvenu kosu. Kako nije želela da nosi periku, ofarbala je svoju kosu.Većinu vremena je morala i da je ispravlja. Ispod je retka fotografija Ket sa loknama.

Ariana Grande: Sad

Ariana Grande: Sad
Foto: instagram.com
Zaštitni znak: Visok konjski rep
Zbog sve te toplote, farbanja i izbeljivanja, njena kosa je bila totalno spržena kada je šou završen i tako je rođen visok konjski rep! Ponekad pusti kosu, ali je rep ipak njen zaštitni znak.

3. Kajli Džener: Nekad

3. Kajli Džener: Nekad
Foto: lazygirls.info
Neprepoznatljiva! Kajli je morala da raste pod svetlima reflektora i budnim okom miliona ljudi, pa smo naravno primećivali i najmanju promenu na njoj. I dalje ponekad nosi ružičasti sjaj za usne, ali su sada njene napućene usne sinonim za nju i njen brend.

Kajli Džener: Sad

Kajli Džener: Sad
Foto: instagram.com
Zaštitni znak: Pune, savršene usne
Ovde čak i ne stavljamo akcenat na njene pune usne (zapravo, stavljamo jer su savršene), već na njenu ljubav prema kozmetici i stvaranju savršene linije kozmetičkih proizvoda. Više je ne možemo videti bez nekog ruža iz njene kolekcije,bilo da je boje kože ili jarko plav. Uvek izgleda divno!

4. Rubi Rouz: Nekad

4. Rubi Rouz: Nekad
Foto: haarminnaar.blogspot.com
Čekajte, ko je ovo? Rubi Rouz sa dugom kosom jeste jedna od onih situacija za koje znamo da su se dogodile, ali smo ih potpuno smetnuli s uma jer zvuče toliko neverovatno. Naravno da i ovako izgleda sjajno, ali jednostavno ne bismo mogli da se naviknemo na nju.

Rubi Rouz: Sad

Rubi Rouz: Sad
Foto: instagram.com
Zaštitni znak: Kratka kosa
Rubi Rouz sada nosi kratku kosu i jedna je od najvećih, modernih, androgenih rok zvezda naše generacije. Ona je glumica, model, di džej i uvek izgleda sjajno!

5. Kristen Stjuart: Nekad

5. Kristen Stjuart: Nekad
Foto: comicvine.gamespot.com
Kristen iz ere “Sumrak sage”. Izgledala bi sjajno kada bi opet pustila kosu, zar ne?

Kristen Stjuart: Sad

Kristen Stjuart: Sad
Foto: twitter.com
Zaštitni znak: Kratka kosa i androgena garderoba
Kada je završila sa “Sumrak sagom”, Kristen je procvetala i postala ono što jeste: kul devojka koja voli uličnu modu i koja može sve da ponese i da i dalje izgleda neverovatno.

6. Zoi Dešanel: Nekad

6. Zoi Dešanel: Nekad
Foto: ign.com
Da li ste znali da je Zoi Dešanel igrala plavušu u filmu “Elf”? Sa plavom kosom još više liči na Keti Peri!

Zoi Dešanel: Sad

Zoi Dešanel: Sad
Foto: rolereboot.org
Zaštitni znak: Tamna kosa sa šiškama
Ovo je već kako treba, zar ne? Obožavamo je zbog njene tamne kose, naročito u seriji “Nova devojka”. Iako može da nosi plavu kosu kao profesionalac ako se nekada opet odluči za ulogu plavuše, ipak su nas očarali njeni tamni uvojci.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email