None
15 0 1 0

15 poznatih ličnosti koje su nekada izgledale potpuno drugačije

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
Jun 02, 2017

Pubertet dosta utiče na naš izgled. Kod nekih promena ne mora biti dramatična, dok drugi od ružnog pačeta postanu predivni labud. Bez obzira, svi primećujemo koliko smo se promenili od mlađih dana pa do danas. Ipak, poznate ličnosti smo navikli da viđamo bez mana, pa ćete se poprilično iznenaditi kada vidite da ni one nisu uvek bile svetionici savršenstva. Pre nego što su postale slavne, ovih 15 zvezda nije imalo ceo glamurozni tim koji radi za njih. I to je prilično očigledno. Neke nećete prepoznati, a neke će vas zgroziti!

1. Možete li da pogodite ko je ovo? Nama je trebalo nekoliko sekundi. Džordž Kluni je jedan od najzgodnijih glumaca u Holivudu, ali se znatno promenio od tinejdžerskih dana!

Možete li da pogodite ko je ovo? Nama je trebalo nekoliko sekundi. Džordž Kluni je jedan od najzgodnijih glumaca u Holivudu, ali se znatno promenio od tinejdžerskih dana!
Foto: closerweekly.com

2. Ova slika Breda Pita je pomalo neprijatna (frizura na "šerpu"!). Ali ipak, značajno je napredovao od vremena kada je nosio "pečurka" frizuru!

Ova slika Breda Pita je pomalo neprijatna (frizura na "šerpu"!). Ali ipak, značajno je napredovao od vremena kada je nosio "pečurka" frizuru!
Foto: pinterest.com

3. Dženifer Aniston prilično lepo stari. I dalje izgleda isto kao kada je glumila u "Prijateljima". Ali pre serije, Dženi je imala neprijatnu gotik fazu!

Dženifer Aniston prilično lepo stari. I dalje izgleda isto kao kada je glumila u "Prijateljima". Ali pre serije, Dženi je imala neprijatnu gotik fazu!
Foto: mtvindia.com

4. Da li je prepoznajete? Ovo je Tejlor Svift. Očigledno je prerasla svoju buckastu fazu, a promenila je i frizuru!

Da li je prepoznajete? Ovo je Tejlor Svift. Očigledno je prerasla svoju buckastu fazu, a promenila je i frizuru!
Foto: pinterest.com

5. Avril Lavinj je rano postala slavna. Ali pre njene "sk8er boi" faze, definitivno je izgledala kao prosečna devojka iz komšiluka!

Avril Lavinj je rano postala slavna. Ali pre njene "sk8er boi" faze, definitivno je izgledala kao prosečna devojka iz komšiluka!
Foto: fanpop.com

6. "Stena" nije oduvek bio u top formi i nije uvek izgledao kao model. Bilo je dana kada je izgledao kao najobičniji momak!

"Stena" nije oduvek bio u top formi i nije uvek izgledao kao model. Bilo je dana kada je izgledao kao najobičniji momak!
Foto: pinterest.com

7. Ako ste nekad poželeli da izgledate kao Megan Foks, evo vesti za vas...Ona nije uvek izgledala kako izgleda danas. Prevalila je dugačak put od perioda kada je nosila fiksnu protezu!

Ako ste nekad poželeli da izgledate kao Megan Foks, evo vesti za vas...Ona nije uvek izgledala kako izgleda danas. Prevalila je dugačak put od perioda kada je nosila fiksnu protezu!
Foto: mobuzznow.com

8. Denzel Vošington što je stariji, to bolje izgleda. Pre nego što je postao slavan, izgledao je kao potpuno druga osoba!

Denzel Vošington što je stariji, to bolje izgleda. Pre nego što je postao slavan, izgledao je kao potpuno druga osoba!
Foto: pinterest.com

9. Kanje Vest nije oduvek imao stila. Šta više, gledajući ovu fotogafiju pre nego što je postao slavan, nikada ne bismo pogodili d adanas ima sopstvenu modnu liniju!

Kanje Vest nije oduvek imao stila. Šta više, gledajući ovu fotogafiju pre nego što je postao slavan, nikada ne bismo pogodili d adanas ima sopstvenu modnu liniju!
Foto: capitalfm.com

10. U redu, moramo da priznamo da Sandra Bulok izgleda manje više isto kao i pre Holivuda, ali je značajno unapredila svoj stil!

U redu, moramo da priznamo da Sandra Bulok izgleda manje više isto kao i pre Holivuda, ali je značajno unapredila svoj stil!
Foto: abcnews.go.com

11. Snup? Jesi li to ti? Očigledno jeste! Sudeći po njegovoj mladalačkoj odevnoj kombinaciji, izgleda da reper stari unazad, i izgleda sve mlađe i mlađe!

Snup? Jesi li to ti? Očigledno jeste! Sudeći po njegovoj mladalačkoj odevnoj kombinaciji, izgleda da reper stari unazad, i izgleda sve mlađe i mlađe!
Foto: capitalfm.com

12. Pubertet je napravio čudo kada je u pitanju Daucen Kros, danas model "Victoria's Secret-a". Na njenom primeru možete videti koliko se osoba može promeniti tokom života!

Pubertet je napravio čudo kada je u pitanju Daucen Kros, danas model "Victoria's Secret-a". Na njenom primeru možete videti koliko se osoba može promeniti tokom života!
Foto: nydailynews.com

13. Ova fotografije Zeka Efrona su kao noć i dan. Danas ovog glumca obožavaju sve devojke, ali čisto sumnjamo da je tako bilo oduvek. Osim ako su nekada devojčice padale na njegovu frizuru!

Ova fotografije Zeka Efrona su kao noć i dan. Danas ovog glumca obožavaju sve devojke, ali čisto sumnjamo da je tako bilo oduvek. Osim ako su nekada devojčice padale na njegovu frizuru!
Foto: dailystar.co.uk

14. Nikol Kidman je jedan od najboljih primera kako Holivud može da transformiše običnu ženu u jednu od najlepših glumica ikada!

Nikol Kidman je jedan od najboljih primera kako Holivud može da transformiše običnu ženu u jednu od najlepših glumica ikada!
Foto: lifeandstylemag.com

15. Ko bi rekao da će ovaj mali, pegavi dečak postati jedan od najzgodnijih sportista na svetu?Dejvid Bekam je zaista prošao kroz ludačku transformaciju!

Ko bi rekao da će ovaj mali, pegavi dečak postati jedan od najzgodnijih sportista na svetu?Dejvid Bekam je zaista prošao kroz ludačku transformaciju!
Foto: slaq.am
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email