None
7 0 1 0

Najluđe štikle poznatih osoba koje bi samo luda osoba obula

Podeli
Poznati
Milica P.
Poznati
Jan 28, 2016

Poznate ličnosti su uvek bile u centru pažnje gde god da se pojave, još kada se na to doda njihov pomalo neobičan ukus, nikada ne prolaze nezapaženo.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam
Foto: mosthappy.com
Viktorija Bekam obožava da daje izjave o svojoj precenjenoj modi. Ove "Rodarte" cipele, sa zašiljenom petom izgledaju neverovatno, zahvaljujući višestrukim nazubljenim i šiljatim kaiševima za članak. Metalne kopče takođe imaju kristalne detalje koje dodaju na dramatičnosti.

Siara

Siara
Foto: mosthappy.com
Siara se igra svojim osećajem za modu i često rizikuje sa svojim cipelama. Često bira cipele koje imaju neočekivani obrt kao što su na primer ove crne sa otvorenim prstima i belom potpeticom, koje podsećaju na kičmeni stub.

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga
Foto: mosthappy.com
Ako postoji slavna ličnost koja se ne stidi da reskira kada je moda u pitanju, onda je to Lejdi Gaga. Često i sama kompletira svoju neobičnu, zapanjujuću odevnu kombinaciju sa vanzemaljskim cipelama. Njene cipele su varirale od šljaštećih, ukrašenih dijamantima, do cipela od mesa koje su upotpunile njenu haljinu, takođe od mesa.

Hajdi Klum

Hajdi Klum
Foto: mosthappy.com
Bivši supermodel i domaćin "Projekat pista" definitivno je opsednuta cipelama. Priznala je da u svom posedu ima više od 2,000 pari cipela, koje variraju od klasičnih cipela, pa sve do preterano velikih sa potpeticama od klinova.

Madona

Madona
Foto: mosthappy.com
Legendarna pevačica se ne boji da preuzima modne rizike i da ponovo kreira novu sliku o sebi. Njeni izbori cipela su uključivali i par crnih Šanel cipela, koje su imale pištolje umesto potpetica.

Kejti Peri

Kejti Peri
Foto: mosthappy.com
Pevačica je poznata po svom neobičnom osećaju za modu. Njene domišljatost se odražava na njen stil, te su njene omiljene cipele sa visokom potpeticom one na kojima plamenovi izlaze iz potpetica i sa lukovima kod njenih prstiju.

Nik Kenon

Nik Kenon
Foto: mosthappy.com
Nik Kenon je navodno nosio cipele "Tom Ford", ukrašene dijamantima, koje vrede neverovvatnih 2 miliona dolara! Cipele su prekrivene sa 14.000 brušenih dijamanata, koji se nalaze na belom zlatu. Cipele su ušle u Ginisovu knjigu rekorda kao najskupocenije cipele na svetu.
Image source: mosthappy.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email