None
10 0 1 6

10 poznatih ličnosti kojima se ceo svet smejao posle plastičnih operacija! Na šta liče danas, ovo je horor...

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Apr 02, 2016

Ogledalce, ogledalce moje, reci na svetu najlepši ko je? Svi žele da izgledaju lepo i sujeta je u svakome od nas, ali neke holivudske zvezde su gorko zažalile zbog svoje odluke i sada se iskreno kaju.

1. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: celebrityplasticsurgeryxp.com
Niko nije kao Kim Kardašijan, jer nikoga od nas ne prati TV ekipa svakog dana! Mnogi je mrze, neki joj zavide, a onda ima i onih koji je obožavaju. Njena figura je samo njena, ali lice je ko zna čije!

2. Kortni Koks

Kortni Koks
Foto: trendingpost.net
Korni Koks, najpoznatja kao Monika iz Prijatelja, je samo još jedna u nizu glumica koje su podlegle plastičnoj operaciji. Nakon dugog perioda negiranja da je imala opraciju, priznala je da je isla na botoks i facijalne filere, kako bi izgledala što mlađe. Žao joj je što ne može da pomera lice onako kako želi.

3. Skot Tompson

Skot Tompson
Foto: trendingpost.net
Skot Tompson možda nije ni približno kao Rasel Piters ili Danijel Toš, ali imao je svoje zabavne momente. Ali ubrzo je pao u zaborav. Ne smo da je počeo da koristi steroide i da se oslobodio pega, već je preterao i sa botoksom!

4. Džoslin Vildenstajn

Džoslin Vildenstajn
Foto: cloudfront.net
Iskreno, ovde nije samo plastična operacija pošla naopako, ovde je puno stvari pošlo naopako. Džoslin Vildenstajn je preterala sa operacijama. Ako mislite da je ovo uradila kako bi izgledala savršeno-varate se! Njen bivši muž Alek Vildenstajn je bio opsednut velikim mačkama, ona je odlučila da se pretvori u jednu. Ne znamo šta bismo rekli, ipak su se na kraju razveli.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email