None
10 0 1 0

10 poznatih ličnosti kojima se ceo svet smejao posle plastičnih operacija! Na šta liče danas, ovo je horor...

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Apr 02, 2016

Ogledalce, ogledalce moje, reci na svetu najlepši ko je? Svi žele da izgledaju lepo i sujeta je u svakome od nas, ali neke holivudske zvezde su gorko zažalile zbog svoje odluke i sada se iskreno kaju.

1. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: celebrityplasticsurgeryxp.com
Niko nije kao Kim Kardašijan, jer nikoga od nas ne prati TV ekipa svakog dana! Mnogi je mrze, neki joj zavide, a onda ima i onih koji je obožavaju. Njena figura je samo njena, ali lice je ko zna čije!

2. Kortni Koks

Kortni Koks
Foto: trendingpost.net
Korni Koks, najpoznatja kao Monika iz Prijatelja, je samo još jedna u nizu glumica koje su podlegle plastičnoj operaciji. Nakon dugog perioda negiranja da je imala opraciju, priznala je da je isla na botoks i facijalne filere, kako bi izgledala što mlađe. Žao joj je što ne može da pomera lice onako kako želi.

3. Skot Tompson

Skot Tompson
Foto: trendingpost.net
Skot Tompson možda nije ni približno kao Rasel Piters ili Danijel Toš, ali imao je svoje zabavne momente. Ali ubrzo je pao u zaborav. Ne smo da je počeo da koristi steroide i da se oslobodio pega, već je preterao i sa botoksom!

4. Džoslin Vildenstajn

Džoslin Vildenstajn
Foto: cloudfront.net
Iskreno, ovde nije samo plastična operacija pošla naopako, ovde je puno stvari pošlo naopako. Džoslin Vildenstajn je preterala sa operacijama. Ako mislite da je ovo uradila kako bi izgledala savršeno-varate se! Njen bivši muž Alek Vildenstajn je bio opsednut velikim mačkama, ona je odlučila da se pretvori u jednu. Ne znamo šta bismo rekli, ipak su se na kraju razveli.

5. Šeron Ozburn

Šeron Ozburn
Foto: usmagazine.com
2005. fotografi su Šeron Ozborn stavili u prvi plan i doveli pred lice javnosti. Vidite je kako izgleda, 2015. Šeron je odlučila da promeni svoj izgled. Da li je to odlučila zbog pritiska javnosti, ili je u pitanju kriza srednjih godina?

6. Miki Rurk

Miki Rurk
Foto: plasticsurgerybefore.com
Ako ste mislili da su samo žene opsednute plastičnim operacijama, bolje razmislite ponovo. Ovo je čovek koji je pokušao da sredi svoje lice, i što se pretvorilo u neuspeh. Miki je sjajno izgledao dok se bavio glumom, a onda je odlučio da uđe u ring i bavi se boksom. Lice mu se drstično promenilo od silnih udaraca. Prvo je krenuo sa operacijom nosa...i priča ide dalje. Prosto se predao operacijama.

7. Beri Manilov

Beri Manilov
Foto: surgerymiracles.com
Beri Manilov je pronašao savršen balans između mejnstrim muzike i nekonvencijalnog načina pisanja tekstova. Dugo je nosio razbarušenu kosu, sveže obrijano lice i teksas jakne. A, onda se jednog dana pojavio sa novim licem i u odelu! On više ne liči na sebe!

8. Kortni Lav

Kortni Lav
Foto: actsurgery.com
I dalje se pitamo šta ju je nateralo da ode na plastičnu operaciju. Korni je izjavila: "Samo želim nazad usne sa kojima sam rođena. Bile su savršeno dobre, imala sam lepe i pune usne." Savršen primer kako umamo da uništimo ono što je lepo na nama.

9. Hajdi Montag

Hajdi Montag
Foto: popcrush.com
Nakon nekoliko drastičnih promena veličine grudi, Hajdi Montag liči na lutku, a to je sprečava da radi svakodnevne stvari u kojima uživa, kao što je džogoranje i grljenje nekoga. Ove operacije su promenile sve prirodno što je bilo lepo na njoj.

10. Keni Rodžers

Keni Rodžers
Foto: trendingpost.net
Nakon šta smo pročitali o Džoselin Vildenstejn i njenoj ljubavi prema mužu, ova priča ne bi trebala da nas iznenađuje. Keni Rodžers tvrdi da je on kralj plastične operacije. Oduvek je želeo da izgleda mlado, pa makar i išao pod nož, više puta. Danas kaže da se žali jer mu oči ne izgledaju tako toplo kao nekada.
Image source: trendingpost.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email