None
10 0 1 5

OVO SAMO MAJKA MOŽE DA VOLI: 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće ružnu decu

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Dec 09, 2015

Sve bebe su pravi blagoslov, ali nisu sve baš slatke. Evo 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće ružnu decu. Neka od ove dece nimalo ne liče na svoje pozante roditelje, dok druga i suviše liče na njih (znate šta hoćemo da kažemo)...

1. Dženifer Lopez i Mark Entoni

Dženifer Lopez i Mark Entoni
Foto: oldcatlady.com
Deca: Maksimilijan Dejvid i Ema Maribel

Džej Lo je jedna zgodna mama, a Mark Entoni izgleda okej. Nažalost, izgleda da su njihova deca povukla više na njega nego na nju. Kao bebe su izgledali kao penzioneri, sve dok nisu napunili 5 godina. Sada imaju 7 godina i na svu sreću su se prolepšali od tada. Volimo da mislimo da je to zbog toga što su više vremena provodili s mamom.

2. Adam i Džeki Sendler

Adam i Džeki Sendler
Foto: oldcatlady.com
Deca: Sejdi Medison i Sani Medlin

U redu, pre nego što bilo šta kažete, znamo da Adam Sendler nije najzgodniji muškarac na svetu, ali uspeo je da se oženi prelepom ženom, koja je bila glumica i manekenka. Izgleda da je Sani nasledila majčin izgled, ali Sejdi nažalost mnogo više liči na oca. Nadamo se da će kada postane tinejdžerka više ličiti na mamu, a da će joj od tate ostati smisao za humor.

3. Brus Vilis i Demi Mur

Brus Vilis i Demi Mur
Foto: oldcatlady.com
Deca: Rumer Glen, Skot Laru i Talula Bel

Ponekad suviše dobrih stvari rezultira katastrofom. Iako njihove ćerke imaju privlačne atribute (lepa usta, oči...), oni nisu baš najbolje ukombinovani. Kao da je neko nalepio najbolje crte Brusa i Demi na belo platno i nadao se najboljem rezultatu.

4. Madona i Karlos Leon

Madona i Karlos Leon
Foto: oldcatlady.com
Dete: Marija Lurdes

Marija Lurdes (poznata i kao Lola) bila je veoma slatka kao beba, ali nije ostala toliko simpatična kada je ušla u pubertet. Na svu sreću, nakon ove faze, Lola je prestala toliko da liči na oca i počela mnogo više da podseća na kraljicu popa.

5. Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil Smit i Džejda Pinket Smit
Foto: oldcatlady.com
Deca: Džejden Kristofer Sajra i Vilou Kamila Rejn

Džejdenovi i Vilouni izrazi lica deluju konstantno zbunjeno. Nadamo se da će se prolepšati kad još malo odrastu. Sem njih, Vil ima sina iz prethodne veze, Treja, koji nije bio lep kao beba, ali je sada postao pravi frajer. Ima nade, Džejdene! Tvoj polubrat je prevazišao fazu čudnog izgleda u pubertetu, pa ćeš možda i ti!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email