None
11 0 1 0

Ovi poznati muškarci su se potpuno izobličili brojnim plastičnim operacijama bez IKAKVOG razloga. Pogledajte na šta danas liče

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Feb 13, 2017

Kada se pomisli na plastičnu hirurgiju u Holivudu, onda se pomisli na žene koje povećavaju grudi, ispravljaju nos i ugrađuju mnoge implante. Međutim, ostaćete šokirani kada budete videli koliko je muškaraca prošlo slične procedure.

1. Dejvid Haselhof

Dejvid Haselhof
Foto: thatviralfeed.co
Haselhof je bio privlačna figura u "Čuvarima plaže", ali kako je počeo da stari, tako su plastične operacije uzele svoj danak. Odlučio je da se "igra doktora" sa svojim nekada lepim licem. Teško je poverovati, ali njegovo lice izgleda kao da je nalepljeno. Starenje ga možda plaši, ali njegov novi izgled može da preplaši nove obožavatelje.

2. Miki Rurk

Miki Rurk
Foto: thatviralfeed.co
Poznat po ulozi u "Devet i po nedelja", Miki Rurk je nekada važio za jednog od najprivlačnijih muškaraca na velikim ekranima. Vremenom, Rurk je počeo da stari i opredelio se za plastičnu hirurgiju, čineći ga da izgleda gore nego da je prirodno stario. Rečeno je da je imao rinoplastiju, rekonstrukciju obraza i zatezanje lica na neki način. Sada je jedva prepoznatljiv i daleko su oni dani kada je izgledao dobro.

3. Silvester Stalone

Silvester Stalone
Foto: thatviralfeed.co
Poznat po svojim akcionim filmovima, njegovo dobro oblikovano telo i zgodan izgled ga čine kao stvorenim za veliko platno. Od Rokija do Ramba, on je oduvek bio jedinstven. Ali kada ga pogledamo u prethodnih par godina, čini se da je išao pod nož kako bi pokušao da povrati stari izgled. Sada ima 70 godina i ne želi da dozvoli da stari na prirodan način. Njegovo lice je sada puno botoksa, ali i dalje izgleda bolje od svojih kolega.

4. Vejn Njuton

Vejn Njuton
Foto: thatviralfeed.co
Muzičar iz Vegasa je otišao na plastičnu operaciju i izašao kao voštana figura havajskog hula plesača. Možda je to bila njegova ideja i njegov hirurg je genije, ali poznate ličnosti obično žele da izgledaju manje plastično, a više verodostojno. Čak ni većina žena Holivuda ne izgleda toliko nerealno kao on. Svi znamo da on stari, ali bar neka izgleda kao da stari prirodno.

5. Beri Manilou

Beri Manilou
Foto: thatviralfeed.co
Muškarci i žene su iz nekog čudnog razloga već decenijama bili zaljubljeni u njega. Sa hitovima "Mandy", "Could It Be Magic" i "I Write the Songs", Manilou je osoba koja ne mora da se osloni na fizički izgled kako bi osvojio srca publike. Ovih dana on praktično ne može da se nasmeje zbog mnogih plastičnih operacija podmlađivanja. Ako je pokušavao da izgleda ženstvenije, pomalo je jezivo koliko je u tome uspeo.

6. Brus Džener

Brus Džener
Foto: thatviralfeed.co
Pre nego što je "Brus" postao "Kejtlin", on je pokušavao da održi svoj izgled "muškarca". Problem je bio što je imao par plastičnih operacija u kratkom vremenskom periodu koje su bile vrlo očigledne. Nikome se ne zatežu obrazi i čelo preko noći. Izgledajući dovoljno dobro za sve obožavatelje Kardašijana, Džener je malo preterao. Zatezanje lica, sređivanje očiju i nosa i ko zna šta sve, učinilo ga je pomalo strašnim. Kada je postao "Kejtlin", prevazišao je samog sebe, što je tema za neku drugu priču.

7. Kerot Top

Kerot Top
Foto: thatviralfeed.co
Niko ne može da kaže da je komičar Kerot Top bio privlačan muškarac, ali nakon što je otišao pod nož, pretvorio se u strašnog klovna. On je postao potpuno nova osoba. Naravno, on i dalje izgleda jedinstveno sa svojom crvenom kosom, ali mu se sada nažalost samo podsmevaju.

8. Keni Rodžers

Keni Rodžers
Foto: thatviralfeed.co
Svi pričaju o ovome. On izgleda kao potpuno druga osoba, ali ne u pozitivnom smislu. Pokušao je da održi svoje muževno lice mladim ali je u tome preterao. Ovo je vreme kada neko treba da vas ošamari i natera da kažete "Ne". "Kockar" je sigurno gubitnik kada je u pitanju plastična hirurgija.

9. Bert Rejnolds

Bert Rejnolds
Foto: thatviralfeed.co
Tokom 60-ih, 70-ih i ranih 80-ih, Bert je bio osvajač mnogih srca u Holivudu. Njegovi mišići, preplanuo ten, prepoznatljivi brkovi i izgled lošeg momka su činili da mnogi ljudi žele da budu on ili da budu sa njim. Ali sada je ostario. Bert se nije odlučio da prati put Majke prirode i umesto toga je unajmio plastičnog hirurga. Otišao je pod nož malo prerano, dok je još imao dobar izgled. Sada sa svim tim operacijama izgleda pomalo strašno.

10. Džermejn Džekson

Džermejn Džekson
Foto: thatviralfeed.co
Svako je svestan koliko je plastičnih hirurgija imao Džermejnov brat tokom godina, čineći ga potpuno neprepoznatljivim kada je preminuo. Međutim, Džermejn još uvek nije prešao tu granicu! Još uvek je prepoznatljiv, ali mu to ništa nije doprinelo. Ovih dana njegova koža izgleda nekako izmenjeno i sjajno, stvarajući mnoge kritike na njegov račun kako je išao na plastičnu operaciju.

11. Kristijan Slejter

Kristijan Slejter
Foto: thatviralfeed.co
Slejter je nekada bio privlačan i muževan, a sada izgleda starije nego ikada. Opredelio se za plastičnu hirurgiju i imao je zatezanje čela koje izgleda kao da je nepokretno. "Napumpaj volumen" film je bio odličan, ali "Napumpaj se botoksom" nije baš lepo na oko. Ako se ne bude zaustavio u skorije vreme, izgledaće vrlo neprirodno.
Image source: thatviralfeed.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email