None
15 0 1 10

15 poznatih ličnosti koje su počele iz blata, jada i bede a samo pogledajte gde su sada i šta imaju!

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
May 23, 2016

Iako oni sada uživaju u svojim uspesima i bogatstvu, prošli su trnovit put da bi danas bili poznati i uspešni. Priče ovih 15 uspešnih ljudi će vas naterati da nikada ne odustajete od svojih snova.

1. Majkl Džordan

Majkl Džordan
Foto: ilyke.co
Izbačen je iz školskog košarkaškog tima, ali mu taj peh nije dozvolio da prestane da se bavi košarkom.
"Promašio sam više od 9000 slobodnih bacanja u karijeri. Izgubio sam skoro 300 utakmica, imao sam 26 prilika za pobedničkim šutem, ali sam ih promašio. Gubio sam stalno, ali me je to nateralo da se uzdignem." - rekao je Majkl

2. Tim Alen

Tim Alen
Foto: ilyke.co
Svi ga znamo kao ljupkog oca iz 90-ih godina. Međutim, on je uhapšen na aerodromu sa 650 grama nedozvoljenih supstanci i pretila mu je doživotna zatvorska kazna. Odslužio je 3 godine zatvora, a danas je jedan od najpoznatijih glasova u Holivudu.

3. Suzi Orman

Suzi Orman
Foto: i2.cdn.turner.com
Ona je bila konobarica tokom svojih 20-ih godina. Uštedela je novac, otvorila restoran i postala broker nakon što se zainteresovala za finansije. Sada vodi svoj šou u kome podučava ljude kako da barataju finansijama.

4. Silvester Stalone

Silvester Stalone
Foto: snopes.com
Pre nego što je postao holivuska zvezda, Silvester je bio samo čovek sa psom i snom. Kada je skoro ostao bez novca, bio je primoran da proda svog psa za nekih 50$. Nekoliko meseci kasnije, film mu je odabran za produkciju, otkupio je psa nazad za sumu od 3000 dolara.

5. Tim Tomas

Tim Tomas
Foto: ilyke.co
Popularna hokejaška zvezda je imala više šanse da dobije na lotou nego da zaigra za NHL. Uglavnom, ukoliko tu ne uđete između 17 i 19 godina, nećete nikada ni ući. Međutim, Tim je uspeo da sa svojih 30 godina osvoji prvi Stenli kup, sa Boston bruinsima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email