None

15 poznatih ličnosti koje su počele iz blata, jada i bede a samo pogledajte gde su sada i šta imaju!

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
May 23, 2016

Iako oni sada uživaju u svojim uspesima i bogatstvu, prošli su trnovit put da bi danas bili poznati i uspešni. Priče ovih 15 uspešnih ljudi će vas naterati da nikada ne odustajete od svojih snova.

1. Majkl Džordan

Majkl Džordan
Izbačen je iz školskog košarkaškog tima, ali mu taj peh nije dozvolio da prestane da se bavi košarkom.
"Promašio sam više od 9000 slobodnih bacanja u karijeri. Izgubio sam skoro 300 utakmica, imao sam 26 prilika za pobedničkim šutem, ali sam ih promašio. Gubio sam stalno, ali me je to nateralo da se uzdignem." - rekao je Majkl

2. Tim Alen

Tim Alen
Svi ga znamo kao ljupkog oca iz 90-ih godina. Međutim, on je uhapšen na aerodromu sa 650 grama nedozvoljenih supstanci i pretila mu je doživotna zatvorska kazna. Odslužio je 3 godine zatvora, a danas je jedan od najpoznatijih glasova u Holivudu.

3. Suzi Orman

Suzi Orman
Foto: i2.cdn.turner.com
Ona je bila konobarica tokom svojih 20-ih godina. Uštedela je novac, otvorila restoran i postala broker nakon što se zainteresovala za finansije. Sada vodi svoj šou u kome podučava ljude kako da barataju finansijama.

4. Silvester Stalone

Silvester Stalone
Foto: snopes.com
Pre nego što je postao holivuska zvezda, Silvester je bio samo čovek sa psom i snom. Kada je skoro ostao bez novca, bio je primoran da proda svog psa za nekih 50$. Nekoliko meseci kasnije, film mu je odabran za produkciju, otkupio je psa nazad za sumu od 3000 dolara.

5. Tim Tomas

Tim Tomas
Popularna hokejaška zvezda je imala više šanse da dobije na lotou nego da zaigra za NHL. Uglavnom, ukoliko tu ne uđete između 17 i 19 godina, nećete nikada ni ući. Međutim, Tim je uspeo da sa svojih 30 godina osvoji prvi Stenli kup, sa Boston bruinsima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email