None
6 0 1 0

NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE NJEN OTAC: Svi je znamo kao malu devojčicu u tatinom naručju a sada je izrasla u pravu lepoticu!

Podeli
Poznati
Milica P.
Poznati
Nov 27, 2015

Ćerka jednog od najpoznatijih repera na planeti, o kojoj smo slušali u njegovim pesmama, sada je izrasla u pravu lepoticu!

Foto: ilyke.com
Eminem je napisao pesmu o svojoj ćerki Hajli. A sada je beba koja je inspirisala svog oca izrasla u pravu lepoticu.

Foto: ilyke.com
Hajli Džejd Skot Meter sada ima 19 godina i odličan je učenik. Pokazala je interesovanje za fakultet, tačnije psihologiju i preduzetništvo. Njen prosek je 3.9, takođe je krunisana za kraljicu svoje srednje škole u Mičigenu.

Foto: ilyke.com
Iako je mnogo grešio kao roditelj, po pesmama "Stan", "Mockingbird" i "Hailie's Song" se vidi da on voli svoju ćerku više od svega na svetu, isto tako i ona njega. Ona je u svom godišnjaku napisala da su njeni roditelji osobe koje su najviše uticale na nju.
"Moji majka i otac su me pogurali da budem osoba koja jesam, imala sam potpunu podršku kako bih postigla ono što imam."

Foto: ilyke.com
Ona nije kao ostala deca poznatih ličnosti. Ona ne želi publicitet. Svi njenji nalozi na socijalnim mrežama su dobro zaštićeni jer ona ne želi pažnju medija.

Foto: ilyke.com
Rođena je na Božić 1995. Ona je Eminemovo jedino dete, ali je rasla zajedno sa svojom rođakom Alajnom koju su Eminem i Kim usvojili.

Foto: ilyke.com
Kada je Eminem stekao slavu, rešio je da postane najbolji otac, mnogi su mu se rugali zbog toga. Svakako 42-odišnji reper može biti ponosan na sebe što je podigao ovako prelepu i fenomenalnu devojku.
Image source: ilyke.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email