None
13 0 1 8

13 poznatih ličnosti koje su odvratne i izuzetno bezobrazne prema svojim fanovima (nećete poverovati ko se nalazi na #10 mestu)

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Aug 17, 2016

Svako od nas je nekada maštao da upozna svoju omiljenu poznatu ličnost. Nekima to pođe za rukom, a nekima ne. Pogledajte 13 poznatih ličnosti čiji su fanovi veoma razočarani.

1. Sandra Bulok

Sandra Bulok
Foto: img.diply.com
Ova američka draga glumica, ipak nije toliko slatka na kraju krajeva. Ona se jednom prilikom izvikala na svog fana koji je bio u invalidskim kolicima, jer je tražio autogram za vreme snimanja filma "The Heat".

2. Britni Spirs

Britni Spirs
Foto: img.diply.com
Njeni fanovi su platili po 2500$ kako bi je upoznali. Nije im bilo dozvoljeno da je zagrle, dodirnu ili donesu bilo kakav poklon. Na kraju je sa njima provela 5 minuta.

3. Džastin Biber

Džastin Biber
Foto: img.diply.com
On je mokrio u kanti pred svojim fanovima dok je bio u Australiji, ali se ništa ne može uporediti sa tim što je jednom prilikom pljuvao po svojim fanovima.

4. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: img.diply.com
Isto kao i njen suprug Kanje Vest, ona ima reputaciju da je gruba prema svojim fanovima. Ona svoje fanove naziva patetični nebitnim ljudima i odbija da se fotografiše sa njima.

5. Rijana

Rijana
Foto: img.diply.com
Rijana je na svom Tviteru negativno iskomentarisala matursku haljinu devojke koja je njen fan, a takođe joj je na njenom Instagram profilu napisala da izgleda kao šišmiš.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email