None
13 0 1 0

13 poznatih ličnosti koje su odvratne i izuzetno bezobrazne prema svojim fanovima (nećete poverovati ko se nalazi na #10 mestu)

Podeli
Poznati
Natalija Z.
Poznati
Aug 17, 2016

Svako od nas je nekada maštao da upozna svoju omiljenu poznatu ličnost. Nekima to pođe za rukom, a nekima ne. Pogledajte 13 poznatih ličnosti čiji su fanovi veoma razočarani.

1. Sandra Bulok

Sandra Bulok
Foto: img.diply.com
Ova američka draga glumica, ipak nije toliko slatka na kraju krajeva. Ona se jednom prilikom izvikala na svog fana koji je bio u invalidskim kolicima, jer je tražio autogram za vreme snimanja filma "The Heat".

2. Britni Spirs

Britni Spirs
Foto: img.diply.com
Njeni fanovi su platili po 2500$ kako bi je upoznali. Nije im bilo dozvoljeno da je zagrle, dodirnu ili donesu bilo kakav poklon. Na kraju je sa njima provela 5 minuta.

3. Džastin Biber

Džastin Biber
Foto: img.diply.com
On je mokrio u kanti pred svojim fanovima dok je bio u Australiji, ali se ništa ne može uporediti sa tim što je jednom prilikom pljuvao po svojim fanovima.

4. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: img.diply.com
Isto kao i njen suprug Kanje Vest, ona ima reputaciju da je gruba prema svojim fanovima. Ona svoje fanove naziva patetični nebitnim ljudima i odbija da se fotografiše sa njima.

5. Rijana

Rijana
Foto: img.diply.com
Rijana je na svom Tviteru negativno iskomentarisala matursku haljinu devojke koja je njen fan, a takođe joj je na njenom Instagram profilu napisala da izgleda kao šišmiš.

6. Kristijan Bejl

Kristijan Bejl
Foto: img.diply.com
Poznati su ispadi besa Kristijana Bejla prema njegovoj porodici. Prema fanovima je još gori. Bejl je nekoliko puta rasplakao devojke koje su njegovi fanovi vređajući ih i napadajući ih kada su došle da mu traže autogram.

7. Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio
Foto: img.diply.com
Uprkos novcu koji ima, on je svojim fanovima rekao da ne želi više da potpisuje autograme ukoliko za to nije plaćen. Takođe odbija da se fotografiše sa fanovima i kaže da je to gubljenje vremena.

8. Tobi Megvajer

Tobi Megvajer
Foto: img.diply.com
Ponznati glumac odbija da potpisuje autograme, odbijao je čak i decu. Nekadašnji Spajdermen, je čak izbio aparat iz ruku jednog fana koji je pokušao da ga fotografiše.

9. Kamerun Dijaz

Kamerun Dijaz
Foto: img.diply.com
Kamerun je poznata po tome što ne poštuje svoje fanove. Ona odbija da potpisuje autograme i da se fotografiše sa njima.

10. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: img.diply.com
Jedna hotelska sobarica izgubila je posao jer je zatražila Lopezovoj autogram. Dženifer, trebalo bi da znaš kako je to, ipak si bila sobarica na Menhetnu.

11. Megan Foks

Megan Foks
Foto: img.diply.com
Jedan dečak želeo je da pokloni žutu ružu Megan Foks, ali je ona odbila. On je kašom gađao učiteljicu u sirotištu, pobegao kroz stražnja vrata, ukrao ružu i pobegao direktno u hotel gde je Megan odsedala. Rizikovao je sve da bi ga ona na kraju odbila.

12. Džastin Timberlejk

Džastin Timberlejk
Foto: img.diply.com
Iako ga prati reputacija jednog od najfinijih poznatih, on uopšte nije takav. Često je grub prema fanovima i ponaša se nadmeno.

13. Kris Braun

Kris Braun
Foto: img.diply.com
Kris Braun je jednom napao svog fana jer je "fotobombovao" dok je Braun pozirao sa nekoliko devojaka.
Image source: bloggersarena.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email