None
17 0 1 0

17 poznatih muškaraca koji su od nekada zadrtih štrebera postali najzgodniji muškarci na planeti. Evo kako oni danas izgledaju

Podeli
Poznati
Sanja O.
Poznati
Feb 14, 2017

Kada biste ovoj deci pokazali fotografije kako će izgledati kada odrastu, oni verovatno ne bi poverovali svojim očima. Ovo je lista štrebera koji su se iz ružnih pačića pretvorili u labudove!

1. Džastin Timberlejk

Džastin Timberlejk
Foto: brightside.me
Kada se oslobodio smešnih lokni, njegova karijera je napredovala. Sada je on jedan od najuspešnijih muzičkih izvođača na planeti. Da ne pominjemo da je takođe glumac, kompozitor i srećan muž i otac.

2. Džejk Gilenhal

Džejk Gilenhal
Foto: brightside.me
Nekada slabašni mladić, Džejk ne samo da je postao talentovani glumac, već i srcelomac. On se često nalazi na vrhu liste najpoželjnijih neženja i najzgodnijih ljudi na planeti. Imao je afere sa pola ženskih zvezda u Holivudu, ali ni jedna još uvek nije uspela da osvoji njegovo srce.

3. Ričard Maden

Ričard Maden
Foto: brightside.me
Ričard je počeo da glumi sa 11 godina - kada je još uvek imao punačke obraze. Njegova karijera je dostigla vrhunac ulogom Roba Starka u seriji "Igra prestola".

4. Aron Tejlor - Džonson

Aron Tejlor - Džonson
Foto: brightside.me
Možda je teško poverovati, ali je nespretnog Dejva Lizevskija iz filma "Fajter" i zgodnog Vronskog iz skorašnje adaptacije "Ane Karenjine" glumio isti glumac!

5. Kreg Dejvid

Kreg Dejvid
Foto: brightside.me
Potpuno je nemoguće prepoznati ga na slici iz detinjstva, ali verujte! Britanski pevač i tekstopisac Kreg Dejvid ne samo da osvojio svetske muzičke top liste, već je i dobio borbu sa samim sobom i postigao savršeno telo.

6. Zek Efron

Zek Efron
Foto: brightside.me
On ima 29 godinaa, a već ima 15 godina filmske karijere iza sebe! Čini se da svakom ulogom izgleda sve bolje i bolje.

7. Metju Luis

Metju Luis
Foto: brightside.me
Metju je odrastao pred našim očima kao Nevil Longbotom u filmovima o Hariju Poteru. Bucmasti dečak sa krivim zubima se iznenada pretvorio u mladića iz Hugo Bos reklama. Magija zaista postoji!

8. Kris Evans

Kris Evans
Foto: brightside.me
Ko bi rekao da bi običan dečak mogao da glumi Kapetana Ameriku u filmu "Osvetnici"? Od svog detinjstva, Kris je sanjao da bude glumac. On je jedan od retkih srećnika kome se to i ostvari.

9. Sebastijan Stan

Sebastijan Stan
Foto: brightside.me
Kao tinejdžer, rumunsko-američki glumac se pojavljivao u ponekim emisijama. Sada, Sebastijan je sastavni deo Marvel filmskog univerzuma - glumi Bakija u filmu "Osvetnici".

10. Danijel Šarman

Danijel Šarman
Foto: brightside.me
Danijel je nekada bio neupadljiv tinejdžer sa svojim epizodnim ulogama u serijama. Danas glumi u neustrašivim ulogama, uključujući boga Aresa u filmu "Besmrtnici".

11. Džoš Pek

Džoš Pek
Foto: brightside.me
Džoš je postao poznat glumeći u tinejdžerskoj komediji "Drejk i Džoš". Onda je jednog dana unajmio ličnog trenera, krenuo na dijetu i postao zgodan mladić kao što je danas.

12. Nikolas Holt

Nikolas Holt
Foto: brightside.me
Tokom detinjstva, Nikolas je glumio sa Hju Grantom u filmu "O dečaku". Ovih dana, on se čini kao da mu je konkurencija. Nedavno se pojavio u filmu "Vrela srca" i "X ljudi".

13. Rajan Sikrest

Rajan Sikrest
Foto: brightside.me
Rajan Sikrest je voditelj emisije "Američki idol" i 2009. godine je postao najplaćeniji rijaliti šou voditelj u istoriji, sa potpisanim ugovorom od 45 miliona dolara.

14. Henri Kevil

Henri Kevil
Foto: brightside.me
Ispostavilo se da je budući Supermen u svojim školskim danima imao nadimak "debeli Kevil". Pa, Henri, gde su sad svi ti koji su te zezali?

15. Džad Lou

Džad Lou
Foto: brightside.me
Gledajući ga na slici iz detinjstva, teško je poverovati da je to najveći srcelomac Holivuda!

16. Džo Manganijelo

Džo Manganijelo
Foto: brightside.me
Nekada sa velikim naočarima i protezom, Manganijelo je sada postao jedan od najzgodnijih glumaca u Holivudu. Njegova uspešna karijera uključuje uloge u seriji "Prava krv" i filmovima "Magični Majk" i "Liga pravde". On je muž prelepe Sofije Vergare.

17. Lajam Pejn

Lajam Pejn
Foto: brightside.me
Kao tinejdžer, Lajam je često trpeo ismevanja od strane svojih drugova u školi. Sa 12 godina se pridružio košarkaškom timu, a danas je jedan od pet članova čuvenog irsko-britanskog benda "One direction".
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email