None
10 0 1 0

10 najružnijih holivudskih zvezda koje su ipak uspele da se proslave (broj #8 će vas proganjati u košmarima)

Podeli
Poznati
Jasmina G.
Poznati
Dec 11, 2016

U svetu šou biznisa, nije potrebno samo posedovati prirodnu lepotu i harizmu da biste bili uspešni. Pogledajte listu poznatih ličnosti Holivuda koje svi dobro znamo, a koje ne krasi šarmantnost i privlačnost, već neka sasvim druga aura.

1. Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker
Foto: orzzzz.com
Očigledno je da ona ima talenat, ali je često upoređuju sa konjima i govore kako bi najbolje bilo da radi na radiju. Nekima i dalje nije jasno kako je ona pisala svoj blog kao Keri Bredšo.

2. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga
Foto: orzzzz.com
Ona je često prva među prvima na listama, ali to verovatno ima više veze sa njenom muzikom nego sa izgledom. Ovde se ne radi o muzici uopšte. Po svemu sudeći njoj ovo ne smeta kako bi se i dalje bavila svojim poslom.

3. Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus
Foto: orzzzz.com
Ona je bila definitivno jedna od najtalentovanijih pevačica ikada, i odličan tekstopisac, ali nije bila preterano lepa. Njena bolest zavisnosti je uzela danak i pravi je primer toga kako nedozvoljene supstance utiču na lepotu. Naravno, moramo joj odati priznanje, iako ona nije više sa nama, učinila je veliki pomak u na muzičkom planu.

4. Lindzi Lohan

Lindzi Lohan
Foto: orzzzz.com
Ona može biti u stanju da stavi tonu šminke i pretvarati se da je izuzetna, ali je ona ipak u stvari jedna ružna osoba. Ružna je i iznutra i spolja, njena bolest zavisnosti učinila je da se njeni zubi raspadaju, koža oštetila, a moramo priznati da i izgleda nekako prljavo. Ona sada pokušava da se sredi uz pomoć mnogih operacija, ali nam se čini da joj nekako ne ide.

5. Merilin Menson

Merilin Menson
Foto: orzzzz.com
Ozbiljno, šta se dogodilo sa ovim čovekom? Merilin Menson je nakaza i ništa više, i to je sam odabrao da bude. I ne samo da je ružan, već nas i plaši!

6. Majkl Džekson

Majkl Džekson
Foto: orzzzz.com
Naravno da je kralj popa na ovoj listi, prosto ne znamo odakle bismo počeli...Majkl Džekson započeo je karijeru kao prelepi dečak, a onda je sve krenulo nizbrdo. Imao je nebrojeno mnogo operacija kako bi promenio izgled, čak i boju kože. Na kraju je nas je čak i plašio.

7. Džojslin Vajldstajn

Džojslin Vajldstajn
Foto: orzzzz.com
Bogatašica iz švajcarskog visokog društva, Džojslin Vajldstajn, u stvari je i postala poznate zbog svoje ružnoće. Njen ekstremni izgled naveo je novinare da je nazovu "Vajldstajnova nevesta" kao referencu na "Frankenštajnovu nevestu".

8. Donatela Versaće

Donatela Versaće
Foto: orzzzz.com
Donatela je svoje lice ruinirala brojnim plastičnim operacijama i sada mnogi ljudi beže na suprotnu stranu kada je vide da se približava. Osim ako im nije od nekakve koristi, naravno.

9. Rouzi Odonel

Rouzi Odonel
Foto: orzzzz.com
Rouzi Odonel je poprilično nasilna, ali ona nije na našoj listi zbog svog temperamenta. Ona je samo ružna, kratko i jasno.

10. Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž
Foto: orzzzz.com
Ne samo da glumi u lošim filmovima, već zbog njega i Majk Bej čini savršenim. Neverovatno je to da on i dalje dobija 6 glavnih uloga godišnje.
Image source: orzzzz.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email