None
29 0 1 0

Ostaćete bez reči kada vidite kako su vaše omiljene zvezde izgledale tokom svojih školskih dana (broju #25 se i dan danas svi smeju na ulici zbog te fotografije)

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
Jan 06, 2017

Neke od poznatih muzičara imali su veoma interesantno detinjstvo. Pogledajte i sami kako su oni izgledali tokom svojih srednjoškolskih dana.

1. Kortni Mišel Harison - Kortni Lov

Kortni Mišel Harison - Kortni Lov
Foto: lifebuzz.com
Ona je pohađala školu i bila u internatu na Novom Zelandu. 2010. godine je rekla da joj je omiljena uspomena kada je bila na farmi ovaca tokom školskih dana. "Volela sam da kastriram ovce. Bilo je zabavno. Kastrirala sam oko 1000 dnevno. Bila je sezona parenja i samo bih ih uhvatila i "bum"" - nisu ništa ni osetili". Nadamo se da se šali.

2. Ana Mej Bulok - Tina Tarner

Ana Mej Bulok - Tina Tarner
Foto: lifebuzz.com
Jedna od najvećih pevačica svih vremena je u svojim školskim danima bila poznata kao Ana Mej Bulok. Želela je da postane medicinska sestra, ali joj je strast prema muzici preovladala. Njen vokalni talenat su primetili članovi grupe "Kings of Rhythm", kada su je čuli kako peva za stolom u jednom klubu u Menhetnu.

3. Maršal Maters - Eminem

Maršal Maters - Eminem
Foto: lifebuzz.com
Možete li da poverujete da se Maršal zapravo smeje na fotografiji? Proveo je 3 godine pokušavajući da završi poslednji razred, zbog loših ocena i izostajanja. Sa 17 godina je izbačen iz škole. Nastavio je da uči čitajući rečnik satima, kako bi mogao da piše i repuje bolje. Njegova prosečna vrednost je 170 miliona dolara i verovatno se smeje kad nije pred kamerama.

4. Benđi Levi Kombs - Benđi Maden

Benđi Levi Kombs - Benđi Maden
Foto: lifebuzz.com
Pre nego što je prekrio telo tetovažama i pirsinzima i počeo da se zabavlja sa Kameron Dijaz, pevač i gitarista grupe "Good Charlotte" bio je dete sa uglađenom frizurom iz Merilenda.

5. Džejms Daglas Morison - Džim Morison

Džejms Daglas Morison - Džim Morison
Foto: lifebuzz.com
On je završio srednju školu u Virdžiniji, čitao je poeziju i filozofiju i na njega je dosta uticao Fridrih Niče. Nakon srednje škole je krenuo na fakultet, gde je stekao diplomu iz filmske režije.

6. Stiven Viktor Talariko - Stiven Tajler

Stiven Viktor Talariko - Stiven Tajler
Foto: lifebuzz.com
Stiven Talariko je bio izbačen iz srednje škole Ruzvelt jer je posedovao opijate. On je rekao za "Rolling Stone" magazin da je na časovima keramike bio učenik koji je konzumirao opijate.

7. Avril Lavinj

Avril Lavinj
Foto: lifebuzz.com
U srednjoj školi u Kanadi je bila član skejterskog kuba. Nakon toga je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom "Arista" i objavila svoj prvi album "Let Go".

8. Brajan Vorner - Merlin Menson

Brajan Vorner - Merlin Menson
Foto: lifebuzz.com
Brajan je pohađao katoličku srednju školu i crkvu i diplomirao je 1987. godine. Nakon toga je krenuo na fakultet za novinarstvo i napisao je članak za magazin "25th Parallel", gde je oformio muzičku grupu. Tada je izgledao vrlo normalno, zar ne?

9. Kurt Donald Kobejn

Kurt Donald Kobejn
Foto: lifebuzz.com
On je u srednjoj školi bio upisan na rvanje, ali ga je mrzeo i namerno je dozvoljavao drugima da ga pobeđuju. Muzičko mu je bio omiljeni predmet, iako nastavnik nije verovao u njegove muzičke talente. Jednom je izjavio "Osećao sam se tako drugačije i luđe, da su se ljudi udaljili od mene. Verovao sam da bi glasali za mene kao osobu koja bi ubila sve na maturi". Izbačen je iz škole dve nedelje pre diplomiranja, kada je shvatio da nema dovoljno bodova.

10. Vinsent Dejmon Furnir - Alis Kuper

Vinsent Dejmon Furnir - Alis Kuper
Foto: lifebuzz.com
Kada je išao u srednju školu u Arizoni, Vinsent je trčao 160 km nedeljno za domaći tim. Sin ministra je prosto neprepoznatljiv kada se uporedi njegova školska slika sa onom gde je našminkan u crno i ima đavolji izgled.

11. Čejm Vic - Džin Simons

Čejm Vic - Džin Simons
Foto: lifebuzz.com
Pre nego što je postao "Demon" grupe "Kiss", bio je poznat pod imenom Čejm Vic. U to vreme je držao jezik za zubima i bio ozbiljan student. Nakon srednje škole je išao na fakultet i dobio diplomu.

12. Majkl Trent Reznor - Trent Reznor

Majkl Trent Reznor - Trent Reznor
Foto: lifebuzz.com
Pevač grupe "Nine Inch Nails" je svirao saksofon za školsku grupu u Pensilvaniji. Njegovi drugari iz razreda su glasali za njega kao "najboljeg u drami" za uloge u školskom "Isusu Hristu Superzvezdi" i "Muzičkom čoveku".

13. Džon Vinston Lenon - Džon Lenon

Džon Vinston Lenon - Džon Lenon
Foto: lifebuzz.com
U školskim izveštajima je rečeno da je Džon bio "svakako na putu ka neuspehu... beznadežan... klovn u razredu... trošio je drugima vreme".

14. Princ Rodžers Nelson

Princ Rodžers Nelson
Foto: lifebuzz.com
Da li se sećate kada je promenio ime i kada su ga svi zvali "umetnik koji je bio poznat kao Princ"? U školi je nosio veliku afro frizuru i imao je nadimak Gazo. Bio je i u muzičkoj grupi "Champagne".

15. Madona Luis Čikon - Madona

Madona Luis Čikon - Madona
Foto: lifebuzz.com
Mlada i nevina Madona je u školi u Mičigenu bila navijačica, odlikaš i ozbiljan učenik.

16. Tejlor Alison Svift

Tejlor Alison Svift
Foto: lifebuzz.com
Ona je pohađala osnovnu školu u Pensilvaniji i srednju u Tenesiju. Kako bi postigla sve to zbog turneje, morala je da se privatno školuje.

17. Vilijam Brus Bejli - Aksl Rouz

Vilijam Brus Bejli - Aksl Rouz
Foto: lifebuzz.com
Pevač grupe "Guns N' Roses" je pohađao školu u Indijani, ali je upao u dosta nevolja, nakon čega je izbačen iz kuće i škole. Danas, Aksl ima vrednost od 150 miliona dolara.

18. Bijons Žizel Nols - Bijons

Bijons Žizel Nols - Bijons
Foto: lifebuzz.com
Pre nego što je postala velika zvezda i žena repera Džej Zija, išla je u srednju školu za vizuelnu umetnost u Teksasu. Slika je iz tog perioda i imala je 13 godina. Čini se da ni tada nije imala čudne faze.

19. Džon Majkl Ozborn - Ozi Ozborn

Džon Majkl Ozborn - Ozi Ozborn
Foto: lifebuzz.com
"Kum hevi metala" je pohađao školu u Engleskoj. Nazvan je Ozi jer se nikada nije odazivao kada su ga zvali Džon. Napustio je školu sa 15 godina, ali tek nakon slikanja za pano.

20. Vilijam Frederik Darst - Fred Darst

Vilijam Frederik Darst - Fred Darst
Foto: lifebuzz.com
Darst je izjavio da mu je podsmevanje u školi pomoglo kasnije da oformi bend "Limp Bizkit". Mnogi od onih koji su mu se podmevali su ga zvali mnogo godina kasnije da mu se izvine i on im je oprostio.

21. Stenli Bert Ajzen - Pol Stenli

Stenli Bert Ajzen - Pol Stenli
Foto: lifebuzz.com
Stenli je imao dosta problema u školi. Rođen je sa deformitetom uveta i bio je polovično gluv. Podsmevali su mu se u školi za umetnost i muziku u Njujorku. Definitivno je postao zgodniji kada je postao stariji.

22. Majkl Džozef Džekson - Majkl Džekson

Majkl Džozef Džekson - Majkl Džekson
Foto: lifebuzz.com
Kralj popa je pohađao školu u Kaliforniji. Međutim, nije diplomirao i imao je privatne časove. Svako će ga oduvek pamtiti.

23. Tomas Li Bas - Tomi Li

Tomas Li Bas - Tomi Li
Foto: lifebuzz.com
Rok zvezda je bio član školskog benda u Kaliforniji. Tada je sreo Vinsenta Nila i oformio bend "Mötley Crüe".

24. Džon Frensis Bondžovi Mlađi - Džon Bon Džovi

Džon Frensis Bondžovi Mlađi - Džon Bon Džovi
Foto: lifebuzz.com
On je pohađao školu u Nju Džerziju. Kasnije se prebacio u drugu i nije čudno da nije voleo nastavu, učenje i da je često izostavljao zbog muzičkih aktivnosti. Džon je upoznao svoju partnerku tokom školskih dana i još uvek je sa njom u braku.

25. Džonatan Mortimer Smit - Lil Džon

Džonatan Mortimer Smit - Lil Džon
Foto: lifebuzz.com
Pre nego što je postao di džej i reper, Džonatan je pohađao školu u Atlanti. Nakon diplomiranja je krenuo na univerzitet i ozbiljno se promenio nakon školskih dana.

26. Vinsent Nil Varton - Vins Nil

Vinsent Nil Varton - Vins Nil
Foto: lifebuzz.com
Nil je pohađao školu u Kaliforniji, gde je upoznao budućeg bubnjara i člana benda Tomi Lija. Bio je zainteresovaniji za rokenrol nego za školu i bio je izbačen zbog opijata i tuče.

27. Robert Džejms Riči - Kid Rok

Robert Džejms Riči - Kid Rok
Foto: lifebuzz.com
Tokom školskih dana je bio poznat kao Robert Riči. Nakon toga je radio kao di džej na žurkama i preuzeo ime Kid Rok. Napustio je školu kako bi ostvario svoju muzičku karijeru i od tada nije viđen sa kratkom kosom.

28. Edvard Lodevik Van Hejlen - Edi Van Hejlen

Edvard Lodevik Van Hejlen - Edi Van Hejlen
Foto: lifebuzz.com
Pre nego što je postao najpoznatiji hevi metal gitarista 80-ih, Edvard je pohađao školu u Kaliforniji. Još uvek izgleda kao iz školskih dana, samo što je malo srećniji.

29. Rajan Sikrest

Rajan Sikrest
Foto: lifebuzz.com
Rajan je izjavio da je u školi nosio naočare i protezu, da je bio debeo i da su mu se svi smejali. Dok je bio u srednjoj školi, radio je školske najave preko sistema za emitovanje i imao je praksu u radio Atlanti. Nastavio je da radi za njih tokom univerzitetskih dana i kasnije se preselio u Holivud da ispuni svoje snove.
Image source: lifebuzz.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email