None
10 0 1 6

10 poznatih glumaca i glumica koje niko nije voleo dok su bili mali, a sada su NEODOLJIVI (broj #9 nas je sve redom očarala)

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
Oct 27, 2016

Svako od nas prođe period odrastanja u kojima nije svako zadovoljan svojim izgledom. Tada smo ili previše mršavi ili previše debeli. Ako ste mislili da ste jedini - varate se, jer i poznate ličnosti prolaze kroz ovo.

1. Metju Luis

Metju Luis
Foto: zeppfeed.com
"Hari Poter" je jedan od najboljih filmova svih vremena i ima mnogo likova vrednih pažnje, koje ne možete da dočekate da vidite na ekranima. Metju Luis je glumio Nevila Longbotoma i bio je običan punački štreber. Međutim, njegov izgled pred kraj serijala je iznenadio sve ljude. Transformacija koju je doživeo pretvorila ga je u sofisticiranog britanca sa elegantnom vilicom i neverovatnim smislom za modu.

2. Kristen Stjuart

Kristen Stjuart
Foto: zeppfeed.com
Kristin je jedva imala 9 godina kada je započela glumačku karijeru, ali je dobila ozbiljniju ulogu tek sa 12 godina. U to vreme je bila vrlo muškobanjasta i mršava, kao i sva deca u tom periodu, ali je izrasla u pravu lepoticu.

3. Šaja Labaf

Šaja Labaf
Foto: zeppfeed.com
Započeo je karijeru kao 10-godišnjak. Niko nije mislio da bi ovaj kovrdžavi mladić sa velikim zubima mogao da postane zvezda, međutim, on je u tome uspeo zahvaljujući Diznijevoj komediji "Stivensi", u kojoj je imao glavnu ulogu. Teško je primetiti transformaciju kada odrasta pred našim očima, ali sada definitivno izgleda bolje nego ranije. Labaf možda i dalje nije nalepši čovek na svetu, ali to nije ništa u poređenju sa njegovim tinejdžerskim danima.

4. Nil Patrik Haris

Nil Patrik Haris
Foto: zeppfeed.com
Verovatno ga znate iz serije "Kako sam upoznao tvoju majku" ili kada je glumio sebe u "Haroldu i Kumaru". Iako nije bio najružnije dete na svetu, Haris je definitivno imao čudno ponašanje i neobično lice. Međutim, dobro se prilagodio novim ulogama i pokazao je svoju oštru ličnost u serijalu "Kako sam upoznao tvoju majku", gde glumi fatalnog zavodnika.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email