None
10 0 1 0

10 poznatih glumaca i glumica koje niko nije voleo dok su bili mali, a sada su NEODOLJIVI (broj #9 nas je sve redom očarala)

Podeli
Poznati
Dragana P.
Poznati
Oct 27, 2016

Svako od nas prođe period odrastanja u kojima nije svako zadovoljan svojim izgledom. Tada smo ili previše mršavi ili previše debeli. Ako ste mislili da ste jedini - varate se, jer i poznate ličnosti prolaze kroz ovo.

1. Metju Luis

Metju Luis
Foto: zeppfeed.com
"Hari Poter" je jedan od najboljih filmova svih vremena i ima mnogo likova vrednih pažnje, koje ne možete da dočekate da vidite na ekranima. Metju Luis je glumio Nevila Longbotoma i bio je običan punački štreber. Međutim, njegov izgled pred kraj serijala je iznenadio sve ljude. Transformacija koju je doživeo pretvorila ga je u sofisticiranog britanca sa elegantnom vilicom i neverovatnim smislom za modu.

2. Kristen Stjuart

Kristen Stjuart
Foto: zeppfeed.com
Kristin je jedva imala 9 godina kada je započela glumačku karijeru, ali je dobila ozbiljniju ulogu tek sa 12 godina. U to vreme je bila vrlo muškobanjasta i mršava, kao i sva deca u tom periodu, ali je izrasla u pravu lepoticu.

3. Šaja Labaf

Šaja Labaf
Foto: zeppfeed.com
Započeo je karijeru kao 10-godišnjak. Niko nije mislio da bi ovaj kovrdžavi mladić sa velikim zubima mogao da postane zvezda, međutim, on je u tome uspeo zahvaljujući Diznijevoj komediji "Stivensi", u kojoj je imao glavnu ulogu. Teško je primetiti transformaciju kada odrasta pred našim očima, ali sada definitivno izgleda bolje nego ranije. Labaf možda i dalje nije nalepši čovek na svetu, ali to nije ništa u poređenju sa njegovim tinejdžerskim danima.

4. Nil Patrik Haris

Nil Patrik Haris
Foto: zeppfeed.com
Verovatno ga znate iz serije "Kako sam upoznao tvoju majku" ili kada je glumio sebe u "Haroldu i Kumaru". Iako nije bio najružnije dete na svetu, Haris je definitivno imao čudno ponašanje i neobično lice. Međutim, dobro se prilagodio novim ulogama i pokazao je svoju oštru ličnost u serijalu "Kako sam upoznao tvoju majku", gde glumi fatalnog zavodnika.

5. Lindzi Lohan

Lindzi Lohan
Foto: zeppfeed.com
Lindzi je bila crvenokosa devojčica sa pegavim licem. Iako je tokom svoje karijere upadala u razne neprilike zbog svog neprimerenog ponašanja, i dalje podseća na lepe dane kada je glumila u "Opasnim devojkama".

6. Abigejl Breslin

Abigejl Breslin
Foto: zeppfeed.com
Možda se sećate male devojčice iz napete priče "Znakovi" koja je večito bila bučna i terala vas da zaplačete. To je Abigejl Breslin, tada jedva 5-godišnjakinja. Ona sada ima 19 godina i izgleda zaista prelepo.

7. Džoš Pek

Džoš Pek
Foto: zeppfeed.com
Džoš Pek, mlada zvezda iz serije "Snežni dan", "Sve to" i "Amandin šou proveo je celo svoje detinjstvo i tinejdžerske dane igrajući punačko dete. Pred kraj "Drejk i Džoš" serijala doživeo je veliku transformaciju u izgledu i postao je vitkiji i pametniji.

8. Džef Koen

Džef Koen
Foto: zeppfeed.com
Glumio je u čuvenom filmu "Gunisi" iz 1985. godine, gde se predstavio kao Lorens Koen, koga se možda sećate iz "Čanka". Koen se mnogo promenio. Danas izgleda mnogo bolje i nema više dva velika prednja zuba.

9. Ema Votson

Ema Votson
Foto: zeppfeed.com
Još jedna zvezda "Hari Potera", Ema Votson je glumila Hermionu Grendžer i sada izgleda sjajno. Kada je bila izabrana za ulogu Hermione, mnogi njeni vršnjaci su se pitali kako neko kao ona sa velikom kosom i nosom može da dobije tako veliku čast. Niko više ne sumnja u njen izgled, jer je postala prava lepotica.

10. Džeri O'Konel

Džeri O'Konel
Foto: zeppfeed.com
Džeri je započeo karijeru u filmu "Budi uz mene", kao Vern Tesio. Ako ste ga ikada videli u toj ulozi, verovatno se čudite kako je neko kao on mogao da bude u vezi sa modelom Rebekom Rominj, sa kojom je bio u vezi od 2007. godine. O'Konel je bio debeljuškasti dečak sa kratkom razbarušenom kosom i zaprepastio je sve kada je odrastao u pravu zvezdu koja slama ženska srca.
Image source: zeppfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email