None
11 0 1 7

11 slavnih muzičara koji su misteriozno izgubili svoj život sa 27 godina

Podeli
Poznati
Helena S.
Poznati
Nov 12, 2016

Ozloglašeni "klub 27" je naziv za jezivu listu ljudi koji su umrli pod raznim okolnostima kada su imali samo 27 godina. Njih sačinjava mnogo imena, među kojima se nalaze i ovi poznati muzičari.

1. Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus
Foto: independent.co.uk
Ova mlada talentovana pevačica je izgubila život zbog prevelike doze opijata 2011. godine. Tokom njene neverovatne muzičke karijere je nažalost često bila prijavljivana zbog divljeg načina života, što je na kraju uzelo svoj danak.

2. Kurt Kobejn

Kurt Kobejn
Foto: alternativenation.net
Glavno ime grandž muzike tokom ranih 90-ih godina, ovaj problematični pevač je pokušao da se izbori sa svojim demonima uz pomoć kreativnosti, pisanja, snimanja i sviranja, ali čak i pored svoje porodice (žene i ćerke), nije mogao da izbegne smrt - izvršio je samoubistvo 1994. godine.

3. Džim Morison

Džim Morison
Foto: mic.com
Neumiruća slava legendarnog pevača grupe "The Doors" se nastavlja do današnjih dana. Postojale su mnoge spekulacije o njegovom životu, a posebno smrti. Za mnoge ljude je pravi razlog i dalje misterija, ali je zvanično pronađen mrtav u kadi u jednom apartmanu u Parizu 1971. godine. Razlog - otkazalo mu je srce.

4. Džimi Hendriks

Džimi Hendriks
Foto: trendymen.ru
Prema rokenrol Galeriji slavnih, Hendriks je bio "jedan od najvećih instrumentalista u istoriji rok muzike" i niko ovo nije pokušao da opovrgne, čak i nakon više dekada nakon njegove smrti. Njegov život i karijera su bili turbulentni i iznenada je umro 1970. godine nakon što je popio previše tableta za spavanje i vina.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email