None
10 0 1 5

MISLILI STE DA ZNATE SVE O NJIMA? Ovo su najšokantnije tajne poznatih ličnosti koje će vas zaprepastiti

Podeli
Poznati
Milica M.
Poznati
Nov 30, 2015

Nekada smo znali kako se čuvaju tajne. Naravno, i tada je bilo selebriti skandala, ali se mnogo manje pričalo o tome jer su uglavnom bili upleteni moćnici - političari. Danas, zvezde sve otkrivaju zarad medijske pažnje. Predstavljamo vam 10 najšokantnijih tajni poznatih ličnosti, koje bolje da su sačuvali za sebe!

Šerliz Teron

Šerliz Teron
Foto: oldcatlady.com
Prelepa glumica je odrasla u Johanesburgu, Južna Afrika, gde je u junu 1991. godine svedočila napadu oca alkoholičara na njenu majku. U samoodbrani, njena majka je ubila njenog oca. Šarliz nije govorila o ovome do intervjua 2004. godine, kada je ispričala svoju tragičnu priču.

Majli Sajrus

Majli Sajrus
Foto: oldcatlady.com
Dok je Majlina mama bila trudna, još jedna žena čekala je dete sa Majlinim ocem, Bilijem. Iz te veze Majli ima polubrata Kristofera koji je odrastao u Južnoj Karolini sa svojom samohranom majkom.

Džesika Simpson

Džesika Simpson
Foto: oldcatlady.com
"Ja ne perem zube! Koristim Listerin i ponekad ih obrižem džemperom." - izjavila je ovim rečima Džesika Simpson. Kao razlog navelaje da su oni posle pranja vrlo klizavi, što njoj nikako ne prija.

Robert Patinson

Robert Patinson
Foto: oldcatlady.com
U jednom intervjuu glumac je izjavio kako ne pere kosu.

Šer (i Tom Kruz)

Šer (i Tom Kruz)
Foto: oldcatlady.com
Šer je priznala da su ona i Tom Kruz bili ljubavnici 80tih godina. Šer je tada imala 39, a Tom 23 godine! Glasine su potvrdili 2008. godine.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email