None
12 0 1 0

12 dece koja imaju toliko novca da mogu da se penzionišu kada napune 18

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Jun 09, 2016

Kada budete videli koliko novca poseduju ova deca, pozelenećete od zavisti. Neki od njih su svojim trudom i radom zaradili taj novac, a neki su ga ipak dobili zahvlajujući svojim poznatim roditeljima. Nažalost, nismo svi rođeni pod srećnom zvezdom...

1. Taj Simpkins

Taj Simpkins
Foto: ilyke.co
Kao dete, glumio je u 2 velika svetska blokbastera, "Ajron men 3" i "Park iz doba Jure". Dečak do sada poseduje oko 2 miliona dolara.

2. Valentina Paloma Pinjolt

Valentina Paloma Pinjolt
Foto: ilyke.co
Ćerka Selme Hajek poseduje oko 12 miliona dolara, a još će naslediti od svojih roditelja.

3. Riko Rodrigez

Riko Rodrigez
Foto: ilyke.co
2009. godine počeo je da glumi u seriji Moderna porodica. Takođe je ko-dobitnik Nagrade udruženja filmskih glumaca zbog izvanrednog nastupa u humorističkim serijama. 2012. godine objavio je i knjigu "Reel Life Lessons".

4. Čendler Rigs

Čendler Rigs
Foto: ilyke.co
Karijeru je započeo u muzičkom teatru, a trenutno igra Karla u poznatoj seriji "The Walking Dead". Do sada poseduje preko milion dolara, ali taj broj stalno raste. 2014. godine dobio je nagradu za najboljeg mladog glavnog glumca.

5. Vilou Smit

Vilou Smit
Foto: ilyke.co
Ona je nastavila koracima svojih roditelja kao tinejdžer, sada poseduje oko 4 miliona dolara. Ona je američka glumica, igračica i pevačica i naravno, ćerka Vila Smita. Svoj glumački debi imala je 2007. u fimu "I Am Legend", a kasnije se pojavila i u "An American Girl". Dobila je nagradu za svoju izvedbu.

6. Kodi Simpson

Kodi Simpson
Foto: ilyke.co
Ovaj austalijanski pevač, tekstopisac, muzičar, plesač i glumac rođen je 1997. godine . On je sa Zlatne Obale u Kvinslendu. Poseduje izdavačku kuću " Coast House Records", a sa svojih 17 godina posedovao je 4.5 miliona dolara.

7. Džeki Ajvanho

Džeki Ajvanho
Foto: ilyke.co
Ovo čudo od deteta poseduje 2,5 miliona dolara. Ona svira violinu, klavir i peva. Ova američka klasična-pop pevačiva rođena je 2000. godine, a od 2009. godine izdala je 5 albuma. Takođe je napravila 3 specijala za javni televizijski servis (PBS).

8. Ela Fening

Ela Fening
Foto: ilyke.co
Mari Ela Fening je mlada američka glumica, rođenda 1998. godine. Krenula je stopama svoje rođene sestre Dakote Fening. Do svoje 18. godine Feningova je zaradila više od 5 miliona dolara.

9. Džejden Smit

Džejden Smit
Foto: ilyke.co
On je američki glumac i reper, i naravno sin Vila Smita, a stariji brat Vilou Smit. Njegova prva uloga je u filmu "The Pursuit of Happyness" 2006. godine, gde je glumio sa svojim ocem. Pojavljivao se u rimejkovima "The Day the Earth Stood Still" i "Karate Kid", a 2013. u filmu "After Day", ponovo sa svojim ocem. On još uvek nema pravo glasa, a vredi više od 8 miliona dolara.

10. Džejlin Bledso

Džejlin Bledso
Foto: ilyke.co
Pokrenuo je kompaniju za informacione tegnologije i grafički dizajn " Bledsoe Technologies" kada je imao samo 14 godina, i već sada ima 3,5 miliona dolara. Takođe je počeo da ulaže i u druge poslovne poduhvate, držeći motivacione govore širom sveta.

11. Ebigejl Breslin

Ebigejl Breslin
Foto: ilyke.co
Ebigejl je glumica i pevačica rođena 1996. godine. Prvi put se na televiziji pojavila sa 3 godine u reklamama, zatim u prvom filmu "Signs" 2002. godine. 2006. godine je nominovana za Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Little Miss Sunshine". Zahvaljujući svim svojim ulogama, do sada je zaradila 12 miliona dolara.

12. Noks i Vivijen Džoli Pit

Noks i Vivijen Džoli Pit
Foto: ilyke.co
Iako ove bliznakinje nisu jedina deca Anđeline Džoli i Breda Pita, priča se da one imaju najveći fond od 67,5 miliona dolara. Kada su rođene, njihovi roditelji su od paparaca dobijali velike sume novca za njihove fotografije.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email