None
12 0 1 8

Evo kako su najpoznatije manekenke na svetu izgledale kao deca (broj #10 nam ni dan-danas nije lepa)

Podeli
Poznati
Jelena K.
Poznati
Nov 28, 2016

Da li ste se ikada pitali kako su izgledale poznate manekenke pre nego što su mogle da pretpostave da će da postignu svetsku slavu i izrastu u prave lepotice?

1. Sindi Kraford

Sindi Kraford
Foto: thatviralfeed.com
Sintija En "Sindi" Kraford je američki model. Njena dugogodišnja uspešna karijera je učinila da bude inspiracija drugima, kao i da glumi na televiziji, u filmu i bude portparol mnogih kampanja.

2. Naomi Kembel

Naomi Kembel
Foto: thatviralfeed.com
Naomi Elejn Kembel je engleski model. Počela je da se bavi modom sa 15 godina i krajem 80-ih i 90-ih je proglašena za top 3 najprepoznatljivijih supermodela i jedna od 6 iz svoje generacije, od strane modne industrije.

3. Žizel Bundšen

Žizel Bundšen
Foto: thatviralfeed.com
Žizel Kerolajn Bundšen je brazilski model i glumica. Od 2004. godine važi za jednu od najplaćenijih modela na svetu i 2007. se našla na 16 poziciji najbogatijih žena iz industrije zabave. 2012. godine se našla na prvom mestu po zaradi i 86 mestu kao najmoćnija žena na svetu.

4. Kejt Mos

Kejt Mos
Foto: thatviralfeed.com
Kejt Mos je engleski model. Rođena u Krojdonu, Suri, otkrila ju je 1988. godine Sara Dukas (kada je imala 14 godina), koja je osnivač modne agencije u Njujorku.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email