None
12 0 1 0

Evo kako su najpoznatije manekenke na svetu izgledale kao deca (broj #10 nam ni dan-danas nije lepa)

Podeli
Poznati
Jelena K.
Poznati
Nov 28, 2016

Da li ste se ikada pitali kako su izgledale poznate manekenke pre nego što su mogle da pretpostave da će da postignu svetsku slavu i izrastu u prave lepotice?

1. Sindi Kraford

Sindi Kraford
Foto: thatviralfeed.com
Sintija En "Sindi" Kraford je američki model. Njena dugogodišnja uspešna karijera je učinila da bude inspiracija drugima, kao i da glumi na televiziji, u filmu i bude portparol mnogih kampanja.

2. Naomi Kembel

Naomi Kembel
Foto: thatviralfeed.com
Naomi Elejn Kembel je engleski model. Počela je da se bavi modom sa 15 godina i krajem 80-ih i 90-ih je proglašena za top 3 najprepoznatljivijih supermodela i jedna od 6 iz svoje generacije, od strane modne industrije.

3. Žizel Bundšen

Žizel Bundšen
Foto: thatviralfeed.com
Žizel Kerolajn Bundšen je brazilski model i glumica. Od 2004. godine važi za jednu od najplaćenijih modela na svetu i 2007. se našla na 16 poziciji najbogatijih žena iz industrije zabave. 2012. godine se našla na prvom mestu po zaradi i 86 mestu kao najmoćnija žena na svetu.

4. Kejt Mos

Kejt Mos
Foto: thatviralfeed.com
Kejt Mos je engleski model. Rođena u Krojdonu, Suri, otkrila ju je 1988. godine Sara Dukas (kada je imala 14 godina), koja je osnivač modne agencije u Njujorku.

5. Irina Šajk

Irina Šajk
Foto: thatviralfeed.com
Irina Valerijevna Šajkislamova, poznatija kao Irina Šajk, ruski je model. Dobila je internacionalno priznanje 2007. godine kada je postala ekskluzivno lice "Intimissimi" donjeg rublja i pojavila se na naslovnoj strani magazina. Ona je takođe bila prvi ruski model koja je krasila naslovnu stranu 2011. godine i zauzela 8 mesto na svetu po broju pratilaca na društvenim mrežama.

6. Natalija Vodijanova

Natalija Vodijanova
Foto: thatviralfeed.com
Natalija Mihajlovna Vodijanova, poznata kao Supernova, jeste ruski model, filantrop i glumica. Poznata je po ugovoru ima sa modnom kućom "Calvin Klein" već osam sezona i 2012. godine se našla na trećem mestu najplaćenijih modela, sa 8,6 miliona dolara godišnje. Vodijanova je osnivač "Naked Heart" fondacije, filantropske organizacije. 2015. godine je izbacila aplikaciju pod nazivom "Elbi", koja omogućava ljudima da doniraju novac uz pomoć "dugmeta ljubavi", stvaranja nekog sadržaja, slanja poruka ili glasanja u dobrotvorne svrhe.

7. Miranda Ker

Miranda Ker
Foto: thatviralfeed.com
Miranda Mej Ker je australijski model. 2007. godine je postala jedna od "Victoria's Secret" anđela i postala prvi australijski predstavnik lanca prodavnica Dejvid Džons. Kerova je pokrenula svoju marku organskih proizvoda za negu kože, "Kora Organics" i napisala je knjigu.

8. Tajra Benks

Tajra Benks
Foto: thatviralfeed.com
Tajra Lin Benks je američko televizijsko lice, producent, biznismenka, glumica, autor, bivši model i pevačica. Rođena u Inglvudu, u Kaliforniji, započela je karijeru sa 15 godina i postala prva afroamerikanka koja se pojavila na naslovnoj strani magazina "GQ" i " Sports Illustrated Swimsuit Issue", gde se pojavila dva puta. Bila je "Victoria's Secret" anđeo od 1997. do 2005. godine i važi za jednu od najplaćenijih modela.

9. Kara Delavinj

Kara Delavinj
Foto: thatviralfeed.com
Kara Džoselin Delavinj je engleska manekenka i glumica. Potpisala je ugovor sa modnom agencijom "Storm Model Management" 2009. godine, nakon što je napustila školu. 2014. godine je osvojila nagradu za model godine i 2014. je radila za modne kuće kao što su "Burberry", "Mulberry" i "Dolce & Gabbana". Pojavila se u filmu "Ana Karenjina" iz 2012. godine, "Gradovi na papiru" i kao negativac u filmu "Odred optpisanih".

10. Klaudija Šifer

Klaudija Šifer
Foto: thatviralfeed.com
Klaudija Šifer je nemački model, glumica i modni dizajner. Postigla je svetsku slavu ranih 90-ih i postala jedna od najuspešnijih modela. U ranom periodu karijere, upoređivali su je sa Bridžit Bardo. Pojavila se na preko 1000 naslovnih strana magazina i postala model koji je najprepoznatljiviji, a čak i drži svetski rekord. 2002. godine je njena vrednost procenjena na 55 miliona dolara.

11. Điđi Hadid

Điđi Hadid
Foto: thatviralfeed.com
Jelena Nora "Điđi" Hadid je američka manekenka. 2013. godine je potpisala ugovor sa agencijom "IMG models". 2014. godine se pojavila u 50 najrangiranijih modela i sledeće godine je bila proglašena modelom godine.

12. Daucen Krus

Daucen Krus
Foto: thatviralfeed.com
Daucen Krus je holandsko-frizijski model i glumica. Započela je karijeru 2003. godine u Holandiji i ubrzo nakon toga je poslata u Njujork, gde je postala "Victoria’s Secret" anđeo do 2008. godine. Bila je ambasador i portparol "L'Oréal Paris"-a 5 godina i našla se među pet najplaćenijih modela, sa prihodom od preko 5 miliona dolara godišnje. 2014. godine se našla na drugom mestu i njena zarada je 8 miliona dolara godišnje. Izreklamirana je kao "Jelena trojanska" od strane sajta "Models".
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email