None
12 0 1 0

12 poznatih ličnosti koji su gnusno prevarili svoje prelepe žene sa OVIM rasturačicama brakova. Kako ih samo nije sramota?!

Podeli
Poznati
Nadežda P.
Poznati
Dec 15, 2016

Ljudi odlučuju da varaju svoje supružnike i ponekad te osobe koje izaberu nisu baš najlepša stvorenja na Zemlji. Kada poznati varaju, onda očekujete da su to neke lepše ili zgodnije dame nego što su to učinili ovi muškarci. Neki od njih će vas ozbiljno šokirati.

1. Hju Grant

Hju Grant
Foto: emgn.com
Hju Grant je uništio 13-godišnji brak sa neverovatnom Elizabet Harli sa ženom za pratnju, koja je bila sve samo ne to.

2. Edi Marfi

Edi Marfi
Foto: emgn.com
Edi Marfi je varao svoju nestvarno lepu suprugu Nikol Mičel sa trans osobom pod nazivom "Šalomar" - možda je dobio nešto više od žene nego što je tražio.

3. Gordon Remzi

Gordon Remzi
Foto: emgn.com
Gordon Remzi je varao ženu Tanu 12 godina sa profesionalnom ljubavnicom Sarom Sajmonds, koja nije ništa u odnosu na gospođu Remzi.

4. Robert Lendž

Robert Lendž
Foto: emgn.com
Robert Lendž je varao svoju mnogo lepšu ženu Šanaju Tvejn sa Marijom En Tijabaud, koja je bila Šanajina najbolja prijateljica - vrlo hladnokrvno.

5. Džesi Džejms

Džesi Džejms
Foto: emgn.com
Džesi Džejms je varao svoju uspešnu i prelepu ženu Sandru Bulok sa vrlo nedoličnom Mišel MekDži. Otkriće se desilo nedugo nakon što je Bulokova održala govor na dodeli Oskara i izjavila kako je Džejms neverovatan.

6. Princ Čarls

Princ Čarls
Foto: emgn.com
Princeza Dajan je otkrila da je princ Čarls varao sa Kamilom Parker Boul na njihovom medenom mesecu - ne zovu ga Princ Velsa za džabe.

7. Itan Houk

Itan Houk
Foto: emgn.com
Ako već varate ženu, onda nemojte to da radite sa ženom koja je manje dobra verzija vaše. Itan Houk je varao neverovatnu Umu Turman sa Rajan Šouhjuz, koja je bila porodična bebisiterka, a sada je njegova žena.

8. Džad Lou

Džad Lou
Foto: emgn.com
Džad Lou je doživeo neuspeh kada je prevario svoju prelepu i talentovanu ženu Sijenu Miler sa njihovom dadiljom. Navodno, on voli žene koje izgledaju kao obične devojke iz susedstva.

9. Rajan Filip

Rajan Filip
Foto: emgn.com
Rajan Filip je možda predugo živeo u senci svoje žene, oskarovke Riz Viterspun, i možda je baš zato prevario sa manje poznatom glumicom Ebi Korniš. Ona je glumila u filmu "Iznenadni udarac".

10. Toni Parker

Toni Parker
Foto: emgn.com
On je prevario svoju prelepu ženu Evu Longoriju sa ženom svog saigrača, Brenta Berija. Ako već želite da rasturite odlično prijateljstvo sa drugom, onda to uradite sa lepšom damom.

11. Tajger Vuds

Tajger Vuds
Foto: emgn.com
Tajger Vuds je varao svoju prelepu suprugu Elin sa običnom devojkom koju bi mogao da ima bilo ko. Ako imate težnju da budete devojka Tajgera Vudsa, budite sigurni da ste u otvorenoj vezi i da ga nikada ne dodirujete bez zaštitnog odela.

12. Arnold Švarceneger

Arnold Švarceneger
Foto: emgn.com
Arnold je zaista zapao u krizu kada je prevario prelepu ženu Mariju Šriver sa ženom koja je bila inspiracija za sobaricu iz crtane serije "Porodični čovek".
Image source: emgn.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email