None
10 0 1 0

10 svetskih zvezda koje su bez stida i srama lagale javnost o svojim pravim godinama (broj #9 je stvarno preterala)

Podeli
Poznati
Tanja B.
Poznati
Oct 25, 2016

Otkrićemo vam koliko ove poznate ličnosti zapravo imaju godina. Začudićete se da su na listi poznata imena kao što su Niki Minaž, Neli, Eminem, pa čak i Dženifer Lopez i Bijonse.

1. Bijonse

Bijonse
Foto: thatviralfeed.com
Bijonse će uvek za nas biti bez mane, koliko god godina imala. Prema jednom izveštaju, pevačica je 2015. napunila 35 godina, a ne 32.

2. Maraja Keri

Maraja Keri
Foto: abcnews.com
Ona je izjavila da neće otkrivati svoje prave godine. Koliko god ih imala i dalje izgleda sjajno.

3. Nikol Šerzinger

Nikol Šerzinger
Foto: billboard.com
Nikol Šerzinger je slučajno otkrila svoje godine 2008. godine kada je rekla da će da napuni 30. Na sajtu grupe "The Pussycat Dolls " pisalo je da ima 28 godina.

4. Džesika Častejn

Džesika Častejn
Foto: thatviralfeed.com
Nakon istraživanja, otkriveno je da je, umesto "blizu 30", ona zapravo napunila 38 godina u maju 2015. godine. Čudno, zar ne?

5. Eminem

Eminem
Foto: thatviralfeed.com
Eminem je lagao o svojim godinama 1999. godine kada je rekao Hauardu Sternu da ima 24 godine, a imao je zapravo 26. Može li pravi Slim Šejdi dobiti svoje prave godine?

6. Ketrin Zita-Džons

Ketrin Zita-Džons
Foto: celebritiesdogood.com
Otkriveno je koliko ima godina kada je prisustvovala u Beloj Kući gde je navodno lagala o svojim godinama, ali nakon provere ispostavilo se da se brojevi ne slažu i morala je da otkrije istinu.

7. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: gazettereview.com
Dženifer Lopez je lagala o svojim godinama kada je 1998. godine bila u vezi sa Didijem i rekla da je rođena 1970. godine, a ne 1969.

8. Neli

Neli
Foto: thatviralfeed.com
Neli je 2003. lagao o svojim godinama kada je počinjao karijeru i čak se našao na tinejdžerskoj listi "25 najprivlačnijih zvezda mlađih od 25 godina". Pevač je tada imao 28 godina i rođen je 1974. godine, a ne 1980.

9. Sandra Bulok

Sandra Bulok
Foto: timeinc.net
1992. godine ova brineta lepotica rekla je da je starija nego što jeste, samo da bi dobila ulogu starije naučnice u filmu "Love Potion".

10. Niki Minaž

Niki Minaž
Foto: billboard.com
Njene prave godine su otkrivene tek kada je imala fizički obračun 2011. godine. U policijskom obračunu navedeno je da je rođena 1982. godine i da ima 28 godina.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email