None

17 poznatih ličnosti koji su tokom godina toliko propale da ih je danas NEMOGUĆE prepoznati (broj #16 nas je najviše razočarao)

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Nov 17, 2016

Neke zvezde baš nemaju sreće dok stare i ne mogu im pomoći ni plastične operacije. Pogledajte neke od najgorih primera kako su izgledali nekad i sad.

1. Metju Peri

Metju Peri
Foto: nydailynews.com
Sudeći po njegovoj prošlosti koji uključuju borbu sa opijatima, stvari su mogle da prođu i gore za Metju Perija. Možda ste mogli da primetite tokom snimanja serije "Prijatelji" da je dobio na kilaži i u tom periodu je bio na rehabilitaciji. Na neki način nam je drago da nećemo više viđati mršavog Čendlera.

2. Pirs Brosnan

Pirs Brosnan
Foto: novabrasilfm.com.br
Brosnan je jedan od najpoznatijih Džejms Bondova svih vremena, međutim poslednjih godina je posvetio malo pažnje sebi i aktivnostima.

3. Džon Travolta

Džon Travolta
Džon je postao ikona 70-ih godina ulogom u filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Briljantin" i ubrzo nakon toga je postao najpoželjniji muškarac Holivuda. Međutim, ne možemo isto to tvrditi za njega danas, jer se prilično ugojio.

4. Kirsti Eli

Kirsti Eli
Foto: dailymail.co.uk
Kada govorimo o prekomernoj kilaži, ovo je sažet prikaz jednog primera. Poznata zvezda se drastično transformisala od svojih mlađih dana do danas.

5. Dženis Dikinson

Dženis Dikinson
Foto: joytv.gr
Dženis je jedna od najpoznatijih manekenki, ali ovih dana je teško da se ne primeti njena transformacija. Izgleda potpuno drugačije!

6. Kit Ričards

Kit Ričards
Legenda grupe "The Rolling Stones" sada ima 70 godina i pokazuje kako izgleda jedna od najvećih zvezda rokenrola svih vremena.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email