None
17 0 1 11

NEMOGUĆE IH JE PREPOZNATI: 17 poznatih ličnosti koje su tokom godina drastično promenile

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Nov 17, 2016

Neke zvezde baš nemaju sreće dok stare i ne mogu im pomoći ni plastične operacije. Pogledajte neke od najgorih primera kako su izgledali nekad i sad.

1. Metju Peri

Metju Peri
Foto: nydailynews.com
Sudeći po njegovoj prošlosti koji uključuju borbu sa opijatima, stvari su mogle da prođu i gore za Metju Perija. Možda ste mogli da primetite tokom snimanja serije "Prijatelji" da je dobio na kilaži i u tom periodu je bio na rehabilitaciji. Na neki način nam je drago da nećemo više viđati mršavog Čendlera.

2. Pirs Brosnan

Pirs Brosnan
Foto: novabrasilfm.com.br
Brosnan je jedan od najpoznatijih Džejms Bondova svih vremena, međutim poslednjih godina je posvetio malo pažnje sebi i aktivnostima.

3. Džon Travolta

Džon Travolta
Foto: bigpicture.ru
Džon je postao ikona 70-ih godina ulogom u filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Briljantin" i ubrzo nakon toga je postao najpoželjniji muškarac Holivuda. Međutim, ne možemo isto to tvrditi za njega danas, jer se prilično ugojio.

4. Kirsti Eli

Kirsti Eli
Foto: dailymail.co.uk
Kada govorimo o prekomernoj kilaži, ovo je sažet prikaz jednog primera. Poznata zvezda se drastično transformisala od svojih mlađih dana do danas.

5. Dženis Dikinson

Dženis Dikinson
Foto: joytv.gr
Dženis je jedna od najpoznatijih manekenki, ali ovih dana je teško da se ne primeti njena transformacija. Izgleda potpuno drugačije!

6. Kit Ričards

Kit Ričards
Foto: bigpicture.ru
Legenda grupe "The Rolling Stones" sada ima 70 godina i pokazuje kako izgleda jedna od najvećih zvezda rokenrola svih vremena.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email