None
17 0 1 0

NEMOGUĆE IH JE PREPOZNATI: 17 poznatih ličnosti koje su tokom godina drastično promenile

Podeli
Poznati
Milena J.
Poznati
Nov 17, 2016

Neke zvezde baš nemaju sreće dok stare i ne mogu im pomoći ni plastične operacije. Pogledajte neke od najgorih primera kako su izgledali nekad i sad.

1. Metju Peri

Metju Peri
Foto: nydailynews.com
Sudeći po njegovoj prošlosti koji uključuju borbu sa opijatima, stvari su mogle da prođu i gore za Metju Perija. Možda ste mogli da primetite tokom snimanja serije "Prijatelji" da je dobio na kilaži i u tom periodu je bio na rehabilitaciji. Na neki način nam je drago da nećemo više viđati mršavog Čendlera.

2. Pirs Brosnan

Pirs Brosnan
Foto: novabrasilfm.com.br
Brosnan je jedan od najpoznatijih Džejms Bondova svih vremena, međutim poslednjih godina je posvetio malo pažnje sebi i aktivnostima.

3. Džon Travolta

Džon Travolta
Foto: bigpicture.ru
Džon je postao ikona 70-ih godina ulogom u filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Briljantin" i ubrzo nakon toga je postao najpoželjniji muškarac Holivuda. Međutim, ne možemo isto to tvrditi za njega danas, jer se prilično ugojio.

4. Kirsti Eli

Kirsti Eli
Foto: dailymail.co.uk
Kada govorimo o prekomernoj kilaži, ovo je sažet prikaz jednog primera. Poznata zvezda se drastično transformisala od svojih mlađih dana do danas.

5. Dženis Dikinson

Dženis Dikinson
Foto: joytv.gr
Dženis je jedna od najpoznatijih manekenki, ali ovih dana je teško da se ne primeti njena transformacija. Izgleda potpuno drugačije!

6. Kit Ričards

Kit Ričards
Foto: bigpicture.ru
Legenda grupe "The Rolling Stones" sada ima 70 godina i pokazuje kako izgleda jedna od najvećih zvezda rokenrola svih vremena.

7. Stiven Tajler

Stiven Tajler
Foto: trinixy.ru
Još jedan primer kako starost menja rok zvezde. 66-godišnji pevač grupe "Aerosmith" još uvek je rok zvezda, ali je daleko od najoželjnijeg muškarca, kakav je nekad bio.

8. Marlon Brando

Marlon Brando
Foto: trinixy.ru
Jedan od najuticajnijih glumaca u istoriji, Marlon Brando je bio popularan i zbog svog poletnog izgleda. Međutim, pre nego što je umro sa 80 godina 2004. godine, jedva je bio prepoznatljiv.

9. LaToja Džekson

LaToja Džekson
Foto: blogspot.com
Majkl, Dženet i LaToja su pratili isti put kada je u pitanju transformacija njihovog lica. LaToja je 80-ih godina bila poznato lice sa strane "Playboy" magazina, ali to ne možemo reći i za danas.

10. Halej Džoel Osment

Halej Džoel Osment
Foto: life.com.tw
Teško je reći da je Osment loše ostario, jer mu se lice malo promenilo. Međutim, čini se da je sve oko njega zaraslo i dobio je na kilaži.

11. Kortni Lov

Kortni Lov
Foto: bigpicture.ru
Kortni je prošla kroz mnogo toga. Sada nije pod uticajem opijata, ali je dugo bila, tako da nije ni čudno da izgleda gore nego ikada.

12. Ozi Ozborn

Ozi Ozborn
Foto: trinixy.ru
Takođe važi i za Ozija. Dok smo za njega u mladosti mogli reći da je privlačan, danas to nikako nije slučaj.

13. Pamela Anderson

Pamela Anderson
Foto: pinimg.com
Ovo nije Pamela Anderson koju svi pamte i vole.

14. Mekauli Kalkin

Mekauli Kalkin
Foto: buzzmedias.net
On je imao par problema sa zavisnošću u prošlosti i nije teško primetiti. Najpoznatije dete zvezda poslednjih godina nije izgledao baš najbolje.

15. Nil Jang

Nil Jang
Foto: trinixy.ru
Gledajući ga sada, teško je reći da je Nil i dalje snažan.

16. Val Kilmer

Val Kilmer
Foto: batona.net
To je onaj muškarac iz filma "Betmen". Ne možemo da zamislimo Džordža Klunija ili Kristijana Bejla da ide njegovim stopama.

17. Keri Fišer

Keri Fišer
Foto: liveleak.com
U filmu "Zvezdani ratovi", Keri je važila za vrlo privlačnu damu u ulozi Ledi Leje. Imala je problema sa mentalnim zdravljem i opijatima, preživela je par predoziranja i nije ni čudo da ovako izgleda u odnosu na 70-e. Kao što je rečeno, ne možemo da dočekamo da je vidimo u novom filmu "Zvezdani ratovi: Buđenje sile", da vidimo kako će izgledati.
Image source: bigpicture.ru
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email