None
7 0 1 0

7 komičara koji su doživeli užasne tragedije (#2 će vam slomiti srce)

Podeli
Poznati
Sashka M.
Poznati
Jan 26, 2016

Saznajte koji komičari su nažalost doživeli velike tragedije...

1. Fil Hartman

Fil Hartman
Foto: ilyke.com
Radijska zvezda Fil Hartman tragično je preminuo 1998. godine, nakon što ga je njegova žena Brin upucala tri puta za vreme užasne svađe u njihovoj kući u Kaliforniji, a onda izvršila samoubistvo. Kasnije se ispostavilo da je ona tada bila pod uticajem kokaina, alkohola i antidepresiva.

2. Robin Vilijams

Robin Vilijams
Foto: ilyke.com
Ovaj oskarovac se 11. aprila 2014. obesio kaišem nakon što je pokušao da prereže vene džepnim nožem. Prema brojnim izveštajima nakon njegove smrti, ovaj legendarni komičar bolovao je od teške depresije i dugi niz godina borio se s alkoholizmom i zavisnošću od droge.

3. Džim Keri

Džim Keri
Foto: ilyke.com
Tridesetogodišnja Katriona Vajt, devojka Džima Kerija, počinila je samoubistvo septembra 2015. u svojoj kući u Los Anđelesu predoziravši se lekovima koji su bili prepisani slavnom komičaru.

4. Kris Farli

Kris Farli
Foto: ilyke.com
Nakon dugogodišnje borbe sa zavisnošću od droge, zvezda emisije "Saturday Night Live" Kris Farli, umro je sa 33 godine u svom stanu u Čikagu. Kasnije je potvrđeno da je umro zbog slučajnog predoziranja kokainom i morfijumom.

5. Džon Beluši

Džon Beluši
Foto: ilyke.com
Zvezda emisije "Saturday Night Live", komičar Džon Beluši, pronađen je mrtav u čuvenom hotelu "Chateau Marmont" u Los Anđelesu. Nakon njegove smrti potvrđeno je da je umro zbog predoziranja mešavinom kokaina i heroina koja se zove "speedball" i koju je navodno uzeo za vreme žurke s Robertom de Nirom i Robinom Vilijamsom. Tada je imao samo 33 godine.

6. Džoan Rivers

Džoan Rivers
Foto: ilyke.com
Edgar Rozenberg, dugogodišnji muž ove legendarne komičarke, umro je 1987. od predoziranja valijumom u hotelu "Four Seasons" u Filadelfiji. Njegova šokantna smrt proganjala ju je do kraja života, kada je septembra 2014. tragično preminula u Njujorku za vreme operacije glasnih žica.

7. Greg Giraldo

Greg Giraldo
Foto: ilyke.com
U šokantnom obrtu događaja koji je uzdrmao svet stand-up komedije, Greg Giraldo preminuo je 29. septembra 2010. nakon predoziranja lekovima. Izveštaji navode da u pitanju nije bilo saubistvo, već slučajno predoziranje.
Image source: ilyke.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email