None
8 0 1 0

IZGLEDAJU UŽASNO: Da li možete da prepoznate ove poznate ličnosti bez šminke?

Podeli
Poznati
Cveta F.
Poznati
Dec 12, 2015

Još jedan dokaz da šminka čini čuda! Pogledajte ovih 8 mega popularnih zvezda bez šminke, nećete moći da ih prepoznate!

Igi Azalea

Igi Azalea
Foto: usmagazine.com
Ova "fensi" reperka izgleda poprilično drugačije bez šminke. Moguće da njeni australijski koreni pridodaju njenom kaubojskom izgledu. Imaju kauboje tamo, nemojte se raspitivati o tome.

Dženifer Lorens

Dženifer Lorens
Foto: usmagazine.com
Zvezda "Igri Gladi" stvarno izgleda drugačije bez šminke. Čini se da igra sopstvenu igru gladi takodje. Kafa bi joj trebala dati energiju bar da sredi kosu.

Kejt Apton

Kejt Apton
Foto: 9gag.com
Kao manekenka za kupaće kostime, pomislili biste da izgleda dobro bez šminke. Šta ako se pokvasi? Kejt, bejzbol kapa ne skriva puno.

Keli Klarkson

Keli Klarkson
Foto: 9gag.com
Idol zvezda i ozloglašena pevačica, Klarkson, izgleda dosta drugačije na Oher aerodromu. Moguće je da je izgled bez šminke vrsta prerušavanja za poznatu ličnost, jer svakako izgleda drugačije.

Lili Oldridž

Lili Oldridž
Foto: nydailynews.com
Ova manekenka je svestrana. Ona je bila manekenka kako za Viktorija Sikrets tako i za Ejberkrombi end Fič. Ne biste poverovali u to kada je vidite nenašminkanu.

Behati Prinslu

Behati Prinslu
Foto: nydailynews.com
Jedna od manekenki Viktorija Sikret-a izgleda obično bez šminke. Udata je za Adama Lavina. Pitamo se da li je video ovu fotografiju?

Tajra Benks

Tajra Benks
Foto: infectiousmagazine.com
Voditeljka emisije "Sledeći top model" nam pokazuje koliko se posla ulaže u pripremanje šminke za predstavljanje na TV-u. Vau, nosi tonu šminke.

Keša

Keša
Foto: m.nydailynews.com
Ovo mora da je fotografija koja je uslikana na dan kada je "oprala zube flašom Džeka", ili je pak sa audicije za nekog mračnog gospodara za novi film "Ratovi Zvezda".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email