None
10 0 1 6

10 poznatih ličnosti koje su GRDNO zažalile kada su njihovi privatni intimni videi izašli u javnost

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Sep 13, 2016

Iz nekog samo njima poznatog razloga, holivudski parovi vole da snimaju privatne klipove koji se skoro uvek nadju na internetu. Životi nekih poznatih ličnosti u potpunosti je uništen nakon ovako fatalne greške.

1. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: thatviralfeed.com
Prvi muž Dženifer Lopez, Ojani Noa, prepirao se sa pevačicom kako bi trebalo da objave svoj privatni video sa medenog meseca 1997. godine, ali mu nije bilo dozvoljeno da objavljuje bilo šta što ima veze sa Lopezovom.

2. Kolin Farel

Kolin Farel
Foto: thatviralfeed.com
Nekadašnji holivudski "loš momak", Farel je 2003. napravio privatan video sa Plejboj modelom Nikol Narajn, nakon čega ju je Narajn prodala. Farel ju je tužio i pokušao da objasni zašto nije hteo da podeli 14-minutni video sa javnošću.

3. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: thatviralfeed.com
Mnogi govore kako je Kim ostvarila popularnost zbog privatnog videa. Snimila je video sa tadašnjim dečkom Rej Džejom i traka je procurela 2003. godine, nakon čega je podnela tužbu i dobila 5 miliona dolara.

4. Hulk Hogan

Hulk Hogan
Foto: thatviralfeed.com
2012. godine Hogan je imao intiman odnos sa Heder Klem, dok joj je muž bio u svojoj kućnoj kancelariji. U videu se kasnije čuje njen muž kako govori svojoj ženi "ako treba da se povuče, ovo je prava karta za to". Hogan je tužio par i distributersku kompaniju za 100 miliona dolara i dobio je 115 miliona dolara.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email