None
10 0 1 0

10 poznatih ličnosti koje su GRDNO zažalile kada su njihovi privatni intimni videi izašli u javnost

Podeli
Poznati
Dejan K.
Poznati
Sep 13, 2016

Iz nekog samo njima poznatog razloga, holivudski parovi vole da snimaju privatne klipove koji se skoro uvek nadju na internetu. Životi nekih poznatih ličnosti u potpunosti je uništen nakon ovako fatalne greške.

1. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: thatviralfeed.com
Prvi muž Dženifer Lopez, Ojani Noa, prepirao se sa pevačicom kako bi trebalo da objave svoj privatni video sa medenog meseca 1997. godine, ali mu nije bilo dozvoljeno da objavljuje bilo šta što ima veze sa Lopezovom.

2. Kolin Farel

Kolin Farel
Foto: thatviralfeed.com
Nekadašnji holivudski "loš momak", Farel je 2003. napravio privatan video sa Plejboj modelom Nikol Narajn, nakon čega ju je Narajn prodala. Farel ju je tužio i pokušao da objasni zašto nije hteo da podeli 14-minutni video sa javnošću.

3. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: thatviralfeed.com
Mnogi govore kako je Kim ostvarila popularnost zbog privatnog videa. Snimila je video sa tadašnjim dečkom Rej Džejom i traka je procurela 2003. godine, nakon čega je podnela tužbu i dobila 5 miliona dolara.

4. Hulk Hogan

Hulk Hogan
Foto: thatviralfeed.com
2012. godine Hogan je imao intiman odnos sa Heder Klem, dok joj je muž bio u svojoj kućnoj kancelariji. U videu se kasnije čuje njen muž kako govori svojoj ženi "ako treba da se povuče, ovo je prava karta za to". Hogan je tužio par i distributersku kompaniju za 100 miliona dolara i dobio je 115 miliona dolara.

5. Erik Dejn i njegova žena Rebeka Gejhart

Erik Dejn i njegova žena Rebeka Gejhart
Foto: thatviralfeed.com
Bivši glumac "Uvoda u anatomiju" i njegova supruga bili su uhvaćeni u skandaloznom videu iz 2009. godine. Ne samo da je par bio uhvaćen na delu, već je i jedna druga žena bila umešana u to. Dejn i Gejhart su tužili distrubutersku kompaniju za milion dolara.

6. Paris Hilton

Paris Hilton
Foto: thatviralfeed.com
2004. godine članica visokog društva Paris Hilton morala je da se izbori sa skandalom, nakon što je procurela u javnost njena privatna traka sa tadašnjim dečkom Rikom Solomonom iz 2001. godine. Hiltonova je negirala da zna šta se desilo i Solomon ju je tužio za klevetu. Hiltonova je dobila 400,000 dolara za koje je rekla da će procentualno dati u dobrotvorne svrhe.

7. Rob Lou

Rob Lou
Foto: thatviralfeed.com
On je verovatno jedan od prvih poznatih ličnosti koji je snimio skandaloznu intimnu traku. To se desilo 1988. godine u Džordžiji kada je bio na vrhuncu karijere i imao 16 godina, nakon čega mu je skoro uništena karijera.

8. Fara Abraham

Fara Abraham
Foto: wennermedia.com
Ova zvezda rijaliti emisija kune se da joj je traka ukradena. Inače, video je snimila sa glumcem filmova za odrasle Džejmsom Dinom. Abrahamova je izjavila da joj se to desilo bez njenog pristanka i da je bila pod dejstvom opijata. Distributer je nakon toga objavio drugi video koji je pokazuje iza kulise intimnog snimka.

9. Pamela Anderson

Pamela Anderson
Foto: huffpost.com
Kada su Pamela i njen bivši muž Tomi Li bili na medenom mesecu, rešili su da ga i dokumentuju. 1995. godine njihova traka je ukradena iz porodične kuće u kojoj su živeli, nakon čega su podneli tužbu protiv distributerske kompanije.

10. Čelzi Hendler

Čelzi Hendler
Foto: thatviralfeed.com
2010. godine je procureo njen video koji je snimljen 1990-ih godina, kada je pokušala da se probije u Holivudu. Hendlerova je rekla da je to bio deo šale tokom audicije.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email