None
8 0 1 4

NEUSTRAŠIVA BORBA ZA ŽIVOT: Nećete verovati koje sve poznate ličnosti boluju od teških i neizlečivih bolesti!

Podeli
Poznati
Milos R.
Poznati
Nov 29, 2015

Poznati nisu toliko savršeni kao što ih mediji prikazuju. I oni su ljudska bića i samim tim se i oni suočavaju sa zdravstvenim problemima kao i obični smrtnici. Zvezde nisu imune na teške bolesti, uprkos velikom trudu da svoju patnju sakriju od paparaca i fanova.

Koje su sve zvezde uspele da se izbore s ozbiljnim bolestima? Ima ih mnogo više nego što možete da zamislite, ali pogledajte listu 8 zvezda koje se izdvajaju time što su postale prava inspiracija za snagu i hrabrost u borbi s užasnim bolestima.

Majkl Felps

Majkl Felps
Foto: oldcatlady.com
Majkl Felps je olimpijac s najviše osvojenih medalja ikada. Međutim, on je takođe i jedan od 10 miliona Amerikanaca koji boluju od ADHD sindroma (poremećaja smanjenja pažnje usled hiperaktivnosti), koji mu je dijagnostikova još u ranom detinjstvu.

Neki od najgorih simptoma uključuju nesposobnost da se koncentriše i anksioznst, ali ovaj neverovatni sportista je dokazao da može da se izbori sa svime.

Majli Sajrus

Majli Sajrus
Foto: oldcatlady.com
Procenjeno je da u SAD 2,7 miliona ljudi boljuje od atrijalne fibrilacije, srčane bolesti koja izaziva izuzetno brzo lupanje srca, čak i kada osoba potpuno miruje. Majli Sajrus je jedna od mnogih koji boluju od ovog oblika tahikardije, ali umirila je svoje fanove rekavši da joj ova bolest ne ugrožava život.

Džon Hem

Džon Hem
Foto: oldcatlady.com
Hem nije bio toliko poznat do 2007. godine, kada je postao glavna zvezda megapopularne serije "Mad Men" i ostao zapamćen kao Don Drejper. Ovaj glumac ima vitiligo, retko kožno oboljenje koje pogađa manje od jednog procenta svetske populacije. Vitiligo ubija pigment u ćelijama kože, pa ti delovi kože izgledaju mnogo drugačije u odnosu na ostale.

Za sada ne postoji lek za ovu bolest, ali ona nije opasna po život. Interesantno je to što je Ham uspeo da prikrije ovu bolest tokom svoje karijere.

Pamela Anderson

Pamela Anderson
Foto: oldcatlady.com
Tokom veze s bivšim mužem Tomi Lijem, Pamela je dobila hepatitis C. Bili su ljubitelji tetovaža i koristili su istu iglu kada su se tetovirali, iako je on već bio zaražen. Hepatitis C može da se leči, pa se ne očekuje da bude opasan po život ove zvezde.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email