None
20 0 1 13

Šokantne glasine o poznatim ličnosti za koje se ispostavilo da su istinite (broj #13 će vam naterati suze na oči)

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
May 15, 2016

Moć glasina je neverovatna i može da promeni živote zauvek. Istina uvek izađe na videlo, a za one koji su u centru pažnje, to je još teže da sakriju. Evo nekih popularinih istina koje su počele kao minorne glasine.

1. Brus Džener

Brus Džener
Foto: ilyke.co
Glasine se šire već mnogo godina, pre nego što je ovaj olimpijac promenio pol i postao Kejtlin. Zbijane su mnoge šale na njegov račun u komedijama, gde je bilo glasina da se oblačio u žensku odeću.

2. Pojavljivanje Kejtlin Džener

Pojavljivanje Kejtlin Džener
Foto: ilyke.co
Pastorka Kim Kardašijan seća se da je sa svojih 11 godina čula svog oca kako priča sa drugim ljudima o tome kako Brus voli da se oblači kao žensko. 2013. i 2014. godine širile su se glasine da želi da postane žensko. 2015. godine izašao je u javnosti kao Kejtlin.

3. Bred Pit i Anđelina Džoli

Bred Pit i Anđelina Džoli
Foto: ilyke.co
Bred Bit i njegova bivša žena Dženifer Eniston bili su glavna meta svih svetskih magazina. Imali su savršenu vezu i često su fotografisani na događajima ili na plaži. Oboje su proglašeni za najprivlačnije osobe na svetu i izgledalo je previše dobro da bi dugo trajalo.

4. Gospodin i gospođa Smit

Gospodin i gospođa Smit
Foto: ilyke.co
2005. godine Bred i Anđelina glumili su u istom filmu "Gospodin i gospođa Smit" i ubrzo nakon toga proširile su se glasine da su postali par. Naslovne strane magazina reklamirale su priču o slomljenom srcu Dženifer Eniston i o tome kako je Anđelina slomila savršen brak.

5. Džolijeva je potvrdila da je krivica njena za raskid braka

Džolijeva je potvrdila da je krivica njena za raskid braka
Foto: ilyke.co
U martu 2005. Dženifer je podnela zahtev za razvod i ubrzo nakon toga je otkriveno da se Anđelina uveliko viđala sa Bredom. Godinu dana kasnije izjavila je u jednom intervjuu da se nada da će jednog dana njena deca gledati taj film i videti kako su im se roditelji zaljubili.

6. Džon Travolta

Džon Travolta
Foto: ilyke.co
Od kada se prvi put pojavio na sceni 1970. godine, nastale su glasine da je gej, zbog svoje ljubavi prema plesu i teatralnosti. Uprkos tome što je u braku sa Keli Preston i ima dvoje dece, glasine su se iz godine u godinu sve više širile.

7. Pilot želi da izloži Travoltu

Pilot želi da izloži Travoltu
Foto: ilyke.co
2012. godine Daglas Goterba, bivši pilot Travoltine avio-kompanije, tražio je da se oslobodi svog potpisanog sporazuma o poverljivosti, koju je bio primoran da potpiše prilikom preuzimanja pozicije. Uslovi tog sporazuma sprečili su Goterbu da raspravlja o njegovom odnosu sa Travoltom, za koji kaže da je bio vrlo iniman.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email