None

Šokantne glasine o poznatim ličnosti za koje se ispostavilo da su istinite (broj #13 će vam naterati suze na oči)

Podeli
Poznati
Maki S.
Poznati
May 15, 2016

Moć glasina je neverovatna i može da promeni živote zauvek. Istina uvek izađe na videlo, a za one koji su u centru pažnje, to je još teže da sakriju. Evo nekih popularinih istina koje su počele kao minorne glasine.

1. Brus Džener

Brus Džener
Glasine se šire već mnogo godina, pre nego što je ovaj olimpijac promenio pol i postao Kejtlin. Zbijane su mnoge šale na njegov račun u komedijama, gde je bilo glasina da se oblačio u žensku odeću.

2. Pojavljivanje Kejtlin Džener

Pojavljivanje Kejtlin Džener
Pastorka Kim Kardašijan seća se da je sa svojih 11 godina čula svog oca kako priča sa drugim ljudima o tome kako Brus voli da se oblači kao žensko. 2013. i 2014. godine širile su se glasine da želi da postane žensko. 2015. godine izašao je u javnosti kao Kejtlin.

3. Bred Pit i Anđelina Džoli

Bred Pit i Anđelina Džoli
Bred Bit i njegova bivša žena Dženifer Eniston bili su glavna meta svih svetskih magazina. Imali su savršenu vezu i često su fotografisani na događajima ili na plaži. Oboje su proglašeni za najprivlačnije osobe na svetu i izgledalo je previše dobro da bi dugo trajalo.

4. Gospodin i gospođa Smit

Gospodin i gospođa Smit
2005. godine Bred i Anđelina glumili su u istom filmu "Gospodin i gospođa Smit" i ubrzo nakon toga proširile su se glasine da su postali par. Naslovne strane magazina reklamirale su priču o slomljenom srcu Dženifer Eniston i o tome kako je Anđelina slomila savršen brak.

5. Džolijeva je potvrdila da je krivica njena za raskid braka

Džolijeva je potvrdila da je krivica njena za raskid braka
U martu 2005. Dženifer je podnela zahtev za razvod i ubrzo nakon toga je otkriveno da se Anđelina uveliko viđala sa Bredom. Godinu dana kasnije izjavila je u jednom intervjuu da se nada da će jednog dana njena deca gledati taj film i videti kako su im se roditelji zaljubili.

6. Džon Travolta

Džon Travolta
Od kada se prvi put pojavio na sceni 1970. godine, nastale su glasine da je gej, zbog svoje ljubavi prema plesu i teatralnosti. Uprkos tome što je u braku sa Keli Preston i ima dvoje dece, glasine su se iz godine u godinu sve više širile.

7. Pilot želi da izloži Travoltu

Pilot želi da izloži Travoltu
2012. godine Daglas Goterba, bivši pilot Travoltine avio-kompanije, tražio je da se oslobodi svog potpisanog sporazuma o poverljivosti, koju je bio primoran da potpiše prilikom preuzimanja pozicije. Uslovi tog sporazuma sprečili su Goterbu da raspravlja o njegovom odnosu sa Travoltom, za koji kaže da je bio vrlo iniman.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email