None
11 0 1 0

11 poznatih ličnosti sa svojim dvojnicima koji će vas naterati da duboko posumnjate u svoj zdravi razum (broj #10 kao da je isti otac pravio)

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Feb 17, 2017

Često smo videli ljude iz mnogih delova sveta, bilo da su poznati ili ne, koji neverovatno liče. Danas vam predstavljamo dvojnike poznatih ličnosti koji pokazuju koliko je priroda neverovatna.

1. Džulija Roberts

Džulija Roberts
Foto: brightside.me
Identitet devojke koja liči na glumicu je nepoznat. Ne samo da liči na poznatu holivudsku zvezdu, ona je i vrlo skromna - kako biste drugačije opisali to što se ne pojavljuje u blokbasterima?

2. Džordž Kluni

Džordž Kluni
Foto: brightside.me
Ako gospodinu Kluniju ikada zatreba dubler, zna gde ga može pronaći - u Turskoj!

3. Deni DeVito

Deni DeVito
Foto: brightside.me
Brazilski dvojnik Denija DeVita nije ništa manje popularan od glumca: on se često dobrovoljno slika sa svojim obožavateljima i uživa da bude u centru pažnje. Pa on je zvezda!

4. Barak Obama

Barak Obama
Foto: brightside.me
Ilham Anas je 40-godišnji fotograf iz indonezije čiji se život u potpunosti promenio nakon što su prijatelji primetili da liči na 44 predsednika SAD-a. On je odlučio da ovo iskoristi na dobar način, što mu je doprinelo dovoljno novca da kupi novu kuću i plati školovanje svojoj deci.

5. Džim Keri

Džim Keri
Foto: brightside.me
Snimak dvojnika poznatog glumca ne samo da je oduševio svet, već i samog Džima Kerija koji je priznao veliku sličnost. Pronalaženje ovog čoveka je bilo vrlo teško: zna se samo da verovatno živi u Rusiji.

6. Kit Harington

Kit Harington
Foto: brightside.me
Od kad je lik Džona Snežnog počeo da lomi ženska srca, pojavilo se par dvojnika ovog poznatog glumca. Na primer, ovaj mladić po imenu Stiv.

7. Metju Peri

Metju Peri
Foto: brightside.me
Ovaj harizmatični mladi čovek kaže da su ga ljudi često zaustavljali na ulici i govorili da ga poznaju. To je nastalo zahvaljujući neverovatnoj sličnosti sa likom Čendlera iz serije "Prijatelji", koga glumi Metju Peri.

8. Rajan Gosling

Rajan Gosling
Foto: brightside.me
Ovaj čovek je okačio fotografiju na internetu i sada se pitamo zašto je samac. Sigurni smo da Rajan Gosling nema ljubavne probleme!

9. Morgan Friman

Morgan Friman
Foto: brightside.me
Meksički kuvar toliko liči na poznatog glumca, da ćete pomisliti da je gospodin Friman odlučio da napusti karijeru glumca i postane kuvar koji pravi ukusni tako u restoranu.

10. Danijel Redklif

Danijel Redklif
Foto: brightside.me
Postoji ruski Hari Poter! Ovaj mladić, Nikolaj, čini se da izgleda potpuno kao Danijel Redklif, samo bez ožiljka na čelu.

11. Kanje Vest

Kanje Vest
Foto: brightside.me
Možda ovaj reper ima rođake u Egiptu? U svakom slučaju, prijatelji ovog muškarca su odlučili da mu daju prikladan nadimak - Kanje Istok.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email