None
15 0 1 10

15 poznatih ličnosti koje žele da zauvek zaboravite njihove prljave video snimke (broj #11 me najviše iznenađuje)

Podeli
Poznati
Jasna S.
Poznati
Mar 30, 2016

Najteži deo koje slava nosi je pronaći intimu i biti u stanju zadržati privatne stvari. Procureli video snimci iz njihovih privatnih života odigrali su velike uloge, bilo u povećanju popularnosti ili su izazvali fatalne štete.

1. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Foto: i2.cdn.turner.com
Svet je poludeo kada je izašla vest o Dženiferinim video snimcima. Njen bivši muž Ojani Noa, tvrdio je da je kod njega njihov prljavi video snimak, a to je dovelo do toga da je pevačica bila umešana u komplikovanu pravnu borbu poslednjih šest godina u vezi sa ovim videom.

2. Kolin Farel

Kolin Farel
Foto: vipmagazine.ie
Kada se Kolinov video snimak pojavio sa Nikol Narin 2002. godine, postao je jedan od najvećih skandala u to vreme. Iako se pobrinuo da im se video ne prodaje i ne distribuira, video je imao veoma negativan uticaj na Narin, posle čega joj je bilo teško da nađe posao.

3. Čelsi Hendler

Čelsi Hendler
Foto: static.parade.com
Kao jedna od najmanje cenzurisanih žena Holivuda, nije bilo veliko iznenađenje kada se pojavio njen snimak sa Rajanom Mek Kormikom nekoliko godina pre nego što je dostigla nivo slave koji sada ima. Video je snimljen kada je imala 23 godine.

4. Rob Lov

Rob Lov
Foto: cp91279.biography.com
Njegov pornografski video bio je sa maloletnicom koji se pojavio 1988. godine i tada je nastao propast njegove karijere talentovanog glumca. Dobio je mnogo negativnih komentara, i naravno, izgubio nekoliko uloga zbog toga. Međutim, na sreću, uspeo je da izgradi karijeru u muzičkoj industriji.

5. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
Foto: a.abcnews.go.com
Kim Kardašijan je jedna od onih zvezda kojoj se može pripisati slava i uspeh zahvaljujući video snimku s njenim tadašnjim momkom Rej-J. Video je dostigao veliku visinu popularnosti od kad je 2007. procurio u javnost, za čiji se glavni mozgom operacije smatra njena majka, Kris Džener, iako ona to poriče.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email