None
12 0 1 8

REKLE "NE" PLASTICI: 12 potpuno prirodnih holivudskih lepotica kojima niko nije ni do kolena

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Nov 01, 2016

Bile one vama lepe ili ne, ovih 12 holivudskih diva ostale su prirodne i nisu se podvrgnule bilo kakvoj vrsti plastične operacije. One su pravi primer zašto bi neko trebalo ipak da zaboravi na plastičnog hirurga i dozvoliti vremenu da uradi svoje.

1. Džulija Roberts

Džulija Roberts
Foto: baklol.com
Glumica vredna 140 miliona dolara je još jedna od onih žena koje su prirodno lepe i pravo je olakšanje što ženama kao što je ona ne pada na pamet da odu pod nož. Iako je sada u 40-im, prelepo izgleda a zaklela se da nikada neće koristiti botoks.

2. Kejt Vinslet

Kejt Vinslet
Foto: baklol.com
Kejt Vinslet je javno priznala da nije pobornik plastične hirurgije i da se nikad neće operisati, a i svi moramo priznati da Kejt odlično izgleda! Bilo bi zaista loše da bilo koji deo nje zameni veštački, srećom, ne moramo da brinemo o tome!

3. Kim Bejsinger

Kim Bejsinger
Foto: baklol.com
Ova 62-godišnja glumica nekada je vladala Holivudom. Oskarovka je bila jedna od najlepših žena na svetu u vreme kada je bila na vrhuncu svoje slave. I dalje se smatra jednom od najlepših žena, iako sada ima više od 60 godina. Ni Kim se nikada nije podvrgnula nijednoj plastičnoj operaciji.

4. Džulijen Mur

Džulijen Mur
Foto: baklol.com
Džulijen je jedna od onih žena koje su prirodno prelepe i bila bi prava šteta da se podvrgnula nekoj plastičnoj operaciji. Ona je veoma odlučna da neće imati bilo kakvu operaciju ma kako starenje uticalo na nju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email