None
12 0 1 0

REKLE "NE" PLASTICI: 12 potpuno prirodnih holivudskih lepotica kojima niko nije ni do kolena

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Nov 01, 2016

Bile one vama lepe ili ne, ovih 12 holivudskih diva ostale su prirodne i nisu se podvrgnule bilo kakvoj vrsti plastične operacije. One su pravi primer zašto bi neko trebalo ipak da zaboravi na plastičnog hirurga i dozvoliti vremenu da uradi svoje.

1. Džulija Roberts

Džulija Roberts
Foto: baklol.com
Glumica vredna 140 miliona dolara je još jedna od onih žena koje su prirodno lepe i pravo je olakšanje što ženama kao što je ona ne pada na pamet da odu pod nož. Iako je sada u 40-im, prelepo izgleda a zaklela se da nikada neće koristiti botoks.

2. Kejt Vinslet

Kejt Vinslet
Foto: baklol.com
Kejt Vinslet je javno priznala da nije pobornik plastične hirurgije i da se nikad neće operisati, a i svi moramo priznati da Kejt odlično izgleda! Bilo bi zaista loše da bilo koji deo nje zameni veštački, srećom, ne moramo da brinemo o tome!

3. Kim Bejsinger

Kim Bejsinger
Foto: baklol.com
Ova 62-godišnja glumica nekada je vladala Holivudom. Oskarovka je bila jedna od najlepših žena na svetu u vreme kada je bila na vrhuncu svoje slave. I dalje se smatra jednom od najlepših žena, iako sada ima više od 60 godina. Ni Kim se nikada nije podvrgnula nijednoj plastičnoj operaciji.

4. Džulijen Mur

Džulijen Mur
Foto: baklol.com
Džulijen je jedna od onih žena koje su prirodno prelepe i bila bi prava šteta da se podvrgnula nekoj plastičnoj operaciji. Ona je veoma odlučna da neće imati bilo kakvu operaciju ma kako starenje uticalo na nju.

5. Džodi Foster

Džodi Foster
Foto: baklol.com
Još jedna holivudska zvezda koje se nije podvrgnula nijednoj plastičnoj operaciji. Iako je sada u svojim 50-im, izgleda mnogo bolje od svojih vršnjakinja. Nekoliko puta je izjavila kako je protiv korišćenja preparata koji usporavaju starenje. Ranije se sumnjalo da je imala nekoliko operacija, međutim, ona je to porekla.

6. Ema Tompson

Ema Tompson
Foto: baklol.com
Ema Tompson je bila jedna od najglasnijih poznatih ličnosti kada je kritikovanje plastičnih operacija u pitanju. Ova 57-godišnja Britanka botoks, filere i zahvate na grudima naziva psihotičnim. Veoma je razočarana što su plastične operacije danas postale normalna pojava.

7. Dajen Kiton

Dajen Kiton
Foto: baklol.com
Ova 70-godišnja holivudska glumica je jedna od retkih koja je bila veoma uspešna, a nije imala nijednu plastičnu intervenciju. Nema ništa prostiv plastične hirurgije, a sebe smatra previše starom da bi "išla pod nož". Ona takođe smatra da svi glumci starije generacije imaju averziju prema plastičnoj hirurgiji.

8. Teri Hačer

Teri Hačer
Foto: baklol.com
Iako je priznala da je koristila botoks u prošlosti, sada je čvrsto odlučila da ne želi više da utiče na svoj izgled na taj način. Čak je počela i da objavljuje svoje fotografije nakon tuširanja, kako bi pokazala svoje bore.

9. Meril Strip

Meril Strip
Foto: baklol.com
Stripova je bila poprilično jasna u svom odbijanju plastičnih operacija, pa čak i botoksa, tako da nije čudno što sebe nije podvrgla nijednom ovakvom zahvatu. Njen stav je odlučan, a s obzirom na to da je velika zvezda, možda će nekim ljudima uspeti da otvori oči.

10. Džejmi Li Kurtis

Džejmi Li Kurtis
Foto: baklol.com
Imala je jednu intervenciju botoksom i veoma je razočarana u sebe zbog toga. Odbija da ima bilo kakvu drugu intervenciju i sigurno sebe neće podvrgnuti plastičnoj operaciji.

11. Izabela Roselini

Izabela Roselini
Foto: baklol.com
Ona je bivši model izjavila je da nema nameru da se podvrgne bilo kakvom vidu plastične operacije i da će pustiti da priroda odradi svoje. Ovo poprilično lepo čuti od osobe koja je nekada bila na modnoj pisti!

12. Dejna Delejni

Dejna Delejni
Foto: baklol.com
Dejna je zapravo uradila botoks jednom, međutim nešto je pošlo pogrešno i sada ima problema sa okom, te se zaklela da više neće prići nijednom plastičnom hirurgu. Zbog iskustva koje je imala rešila da je da bude takva kakva jeste.
Image source: baklol.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email