None
35 0 1 25

35 zvezda koje su nas prerano napustile... neka ima je večna slava!

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Mar 18, 2016

Danas odajemo poštu onima koji su nas prerano napustili. Mnogi od njih su tek započinjali svoju karijeru, neki su bili na svom vrhuncu. Sigurno su imali još puno toga da pokažu! Ovaj članak je posvećen njima! Uvek ćemo ceniti koliko ste izvanredni bili!

1. Hit Ledžer

Hit Ledžer
Foto: tonsofbuzz.com
Uvek ćemo ga se sećati kao Džokera i koliko je bio izvanredan u ovoj ulozi. Nažalost, umro je od prevelike količine lekova koje je uzeo, tačno pred premijeru Mračnog viteza. Hit Ledžer je uvek želeo da uđe u ulogu koju je igrao. Mnogi, koji su ga poznavali, tvrde da je bio opsednut Džokerom, tim ozbiljno poremećenim likom, što ga je i dovelo do ludila. Bio je neverovatno talentovan, a njegov rad će večno ostati upamćen.

2. Džim Morison

Džim Morison
Foto: tonsofbuzz.com
Popularni pevač grupe The Doors, umro je u apartmanu u Parizu od srčanog udara. Sumnja se da je smrt nastala od prevelike količine narkotika.

3. Vitni Hjuston

Vitni Hjuston
Foto: tonsofbuzz.com
Ova neverovatno dobra pevačica je umrla u svojoj 48. godini života. Umrla je u svojoj hotelskoj sobi. Svi znaju da se dugo godina borila sa problemima zavisnosti od narkotika. Uvek ćemo te voleti Vitni!

4. Nataša Ričardson

Nataša Ričardson
Foto: tonsofbuzz.com
Supruga Lijama Nisona je tragično poginula na skijanju u svojoj 45. godini života. Ceo svet je bio u šoku kada je primio ovu vest. Sigurno je prepoznajete iz filma Zamka za roditelje.

5. Natali Vud

Natali Vud
Foto: tonsofbuzz.com
Javljeno je da se udavila za vreme krstarenja, ali postoje sumnje da ju je neko udavio. Bila je na brodu sa svojim suprugom Robertom Vagnerom, Kristoferom Vokenom i kapetanom broda Denisom Davernom. Čudno je da se niko od njih ne seća kako je ona završila u vodi.

6. Lisa Lopez (TLC)

Lisa Lopez (TLC)
Foto: tonsofbuzz.com

7. Džon Beluši

Džon Beluši
Foto: tonsofbuzz.com
Još jedna zvezda koja je umrla od prekomerne količine droge. Ovaj glumac je počeo da dobija na popularnosti nakon uspeha sa filmom Braća Bluz. Nasmejao nas je puno puta, i ne možemo da verujemo da nije stigao da snimi još filmova.

8. Marvin Gej

Marvin Gej
Foto: tonsofbuzz.com
Marvin je poginuo u tragičnoj porodičnoj nesreći u svojoj 44. godini života. Marvina je upucao njegov otac usred rasprave. Ironija u svemu tome je što je taj pištolj, upravo on kupio ocu za Božić.

9. Kori Monteit

Kori Monteit
Foto: tonsofbuzz.com
Zvezda serije Glee je umro u 31. godini. Godinama se borio sa depresijom. Bio je uspešan, imao je milione fanova, mnogo ljudi ga je volelo, ali nikada se nije osećao dobro. Uzrok smrti je mešavina heroina i alkohola.

10. Džejms Din

Džejms Din
Foto: tonsofbuzz.com
Njegova filmska karijera je trajala samo 5 godina, ali je ostao i dan danas upamćen. Umro je u saobraćajnoj nesreći u 24. godini. Bio je veoma inspirativan mladić, i ostaće upamćen po njegovim rečima: "Sanjaj kao da češ zauvek živeti, živi kao da ćeš sutra umreti."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email