None
19 0 1 15

19 najgorih glumaca Holivuda

Podeli
Poznati
Milica R.
Poznati
Jun 15, 2015

Volite ih ili mrzite, ovo je lista najgorih glumaca i glumica u Holivudu. Može se reći da je ovo švedski sto loše glume.

1. Dženifer Aniston

Dženifer Aniston
Tužno ali istinito, Dženifer je ista žena koja biva ostavljena ili traži ljubav u većini svojih filmovima kao npr. "Moja nazovi žena", "Ti ga ne zanimaš" i "Napokon Poli". U filmovima "Razdvojeni" i "Dobra devojka" je pokušala da glumi malo dramatičnije uloge ali izgledalo je kao da to jednostavno nije dovoljno dobro. Da ne spominjemo filmove "Vilenjak" ili "Rok zvezda" kojih sigurno ne želi da seća ni ona sama. Film koji joj popravlja prosek: "Užasni šefovi".

2. Robert Patison

Robert Patison
Možda je zgodan ali svima nam je dosta njegovih potištenih likova u filmovima "Sumrak", "Zapamti me" i "Kako biti". Zamišljenost i sumornost su jedine veštine kojima je Robert ovladao. Film koji mu popravlja prosek: "Hari Poter i Vatreni Pehar".

3. Džesika Bil

Džesika Bil
Ono što što je zanimljivo je da se više glumaca sa ove liste pojavilo u istim lošim filmovima. Džesika nije izuzetak sa ulogama u filmovima "Dan zaljubljenih" i "Novogodišnje veče". Takođe se i oprobala, nažalost neuspešno, u filmovima kao što su "Blejd: Trojstvo", "A tim" i "Totalni opoziv". Njena atletska figura bi trebala biti savršena za ovakve uloge, zar ne? Pogrešno. Film koji joj popravlja prosek: "Iluzionista".

4. Džulija Roberts

Džulija Roberts
Nemojte nas diskreditovati na ovome. Znamo da je ona jedna od Holivudskih mezimica ,ali većina uloga koje ona glumi u zadnjih 20 godina imaju iste osobine: samouverenost, drska i tupa zrelost. Čak i u filmu "Maćeha" ona je bila "kul", ali kako film odmiče kraju ona postaje veoma dosadna. Takođe, previše njenih uloga je jako bučno kao npr. "Lepa žena", "Venčanje mog najboljeg prijatelja" i "Odbegla mlada" u kojima pokazuje talenat za viku. Film koji joj popravlja prosek: "Erin Brokovič".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email